- 1 Ağustos 2025
- 43
- 4
- 1
- 24
- Konu Sahibi beyazkelebek44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım dün test yaptım tek çizgi çıktı bugün silik cıktı şaşırdım Allah herkese nasıp etsın akşam kan vermeye gideceğim ınsallah bakalımtebrik ederimmm hamile görünüyorsunuzpikten sonraki 15. Gün mü
İnşallah güzel sonuçlar alacaksınız darısı bana inşallahEvet canım dün test yaptım tek çizgi çıktı bugün silik cıktı şaşırdım Allah herkese nasıp etsın akşam kan vermeye gideceğim ınsallah bakalım
Evet canım insallah aşkım sende mı yapıyorsun Ovulasyon testini dün hayal kırıklığıma ugradım bugün sevındımİnşallah güzel sonuçlar alacaksınız darısı bana inşallahyani 16. Gün mü çıkmış oldu testte
Evet hem de kaç aydırEvet canım insallah aşkım sende mı yapıyorsun Ovulasyon testini dün hayal kırıklığıma ugradım bugün sevındım
Valla canım benim beyaz akıntım oldu göğüs ağrım oldu ne kadardır evlisin yanı 18. Günün mu bugünEvet hem de kaç aydır12 Aralıkda pik oldu döngümün 18. Gününde hiçbir belirti yok acaba olmadı mı yine çok merak ediyorum sizin belirtiniz oldu mu
Bu ay 6. Ayımız olacak korunmasız deneyeli, 1.5 yıldır evliyim. Bugün döngümün 23.günüValla canım benim beyaz akıntım oldu göğüs ağrım oldu ne kadardır evlisin yanı 18. Günün mu bugün
Aşkım benim ilk de dusuk oldu 1 aylık kendiğinden düştü ondan sonra olmadı işte bugün silik cıktı testim bende ocakda 1 sene olucakBu ay 6. Ayımız olacak korunmasız deneyeli, 1.5 yıldır evliyim. Bugün döngümün 23.günü
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzel düşünAşkım benim ilk de dusuk oldu 1 aylık kendiğinden düştü ondan sonra olmadı işte bugün silik cıktı testim bende ocakda 1 sene olucak
Yumurtlamayı gördün müAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzel düşünbenim 16. Günüm 28 Aralık çok var daha
![]()
Evet 12 aralıkta pik olduYumurtlamayı gördün mü
27 28 Aralık gebelık testi yap bakalım ınsallah olur aşkımEvet 12 aralıkta pik oldu
İnşallah canım çok sağ ol27 28 Aralık gebelık testi yap bakalım ınsallah olur aşkım
Haber bekliyorumİnşallah canım çok sağ ol![]()
İnşallah güzel haberler verebilirimHaber bekliyorum![]()
Intagram varmı seninİnşallah güzel haberler verebilirim![]()
Yok canım kullanmıyorumIntagram varmı senin
Takipleşelim dicektimYok canım kullanmıyorum
Aşkım akşam test verdim beta 89.94 mlU-ml çıkmış hamileyim Allah sanada nasip etsin insallah canım benimHaber bekliyorum![]()