Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim polikistiko verim var hani zaten düzensiz bir adet geçiriyorum yani bunda dolayı da olabilir miSen kendin karşılaştır istersen canım . Belki vardır moralini de bozmak istemem . Benim o kadar koyu olmasına rağmen regl oldum ben bana sadece seninki fazla silik geldi ama dediğim gibi moral bozma belki vardır
Benim polikistiko verim var hani zaten düzensiz bir adet geçiriyorum yani bunda dolayı da olabilir mi
İlk kez bu ay yaptımErken gebelik testi dene istersen birde en azından aklında şüphe kalmaz . En son yumurtlama tarihin ne canım yardımcı olayım aana
12 şubat oldum ramazanın birinci günü bittiAdet tarihin ne zamandı
HayırRegl oldun mu
Test yaptın MIhamile olabilirsin
Bugün yaptım tek çizgi çıktı ve başım çok ağrıyorTest yaptın MIhamile olabilirsin
Bugün yaptım tek çizgi çıktı ve başım çok ağrıyor
1 gün geçtiRegl kaç gün geçmişti
Böyle bir sey yok benim yumurtlayana kadar bembeyaz oluyor.Ovulasyon testi her zaman çift çizgi çıkar ne zaman yaparsan yap yani farketmiyor sadece yumurtlama ve gebelik olursa kopkoyu olur ikisi de sizde normal çizgi bi şey yok yani malesef
İlk defa duydum çok garip benim tüm testlerimde hep çift çıkıyor yumurtlama günleri de ikisi de koyu diğerleri yine çiftBöyle bir sey yok benim yumurtlayana kadar bembeyaz oluyor.
Pcos var mi?İlk defa duydum çok garip benim tüm testlerimde hep çift çıkıyor yumurtlama günleri de ikisi de koyu diğerleri yine çift
Hayır yok döngülerim de düzenli 2 kere de gebeliğim olduPcos var mi?