ovulasyon testi

brnr13

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2015
17
2
18
39
Ovulasyon testinde cift cizgiyi gordukten ortalama ne kadar sonra yumurtlama gerceklesir?Iliskiler ne zaman olmali? Yardimci olursaniz sevinirim

:KK48:Bende bu konuyu merak ediyorum. Bir de marka ve fiyat tavsiyesi olanlar var mı? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim

Ovula test kullandım ınternnete uygun fıyata hemde.. çift çizgiyi görünce 24 saat ıcınde yumurtlarsın sen o hafta gün aşırı ilişki yaşa

Selam konuyu ben acmistim.Bugunlerde yogunum biraz cevap veremedim bir turlu.Ben kullandim gecen ay cift cizgiyi gordum ertesi gun ve ondan sonraki gunu degerlendirdik.Hatta cift cizgiyi gormeden 1 gece oncesini degerlendirdik ama malesef :(( dun yani olmam gereken zamandan 3 gun once regl oldum.Demek ki bi yerlerde bi hata yapmisim ☺

Bir dahaki aya artık canım. Hangi markayı denedin memnun musun bende bugün sipariş verdim laboquick inşallah sonuç alırız :KK6:

Ben de laboquick kullaniyorum.internetten aldim.acelemiz yok.olursa guzel olur olmazsa sonraki aylar artik :)) kafamizin rahat olmasi lazim :) gizem40 sen kac yasindasin?ne kadardir evlisin?

Ben de laboquick kullaniyorum.internetten aldim.acelemiz yok.olursa guzel olur olmazsa sonraki aylar artik :)) kafamizin rahat olmasi lazim :) gizem40 sen kac yasindasin?ne kadardir evlisin?
Aynen önümüzde zaman var inşallah bilmediğimiz bir sıkıntı olmasın da tek :) ben 28 yaşındayım 6 aylık evliyim canım sen?

Bu arada bu ay denk gidiyoruz seninle bende cuma regl oldum:) hangi gün başladın sen geçen ay?

Daha yeni evlisin :) senin de acelen yokmus keyfini cikar bu zamanlarinin bence.ben de 29 yasindayim benim haziranda 2 yil olacak evleneli

Ben de cumartesi oldum.gecen ay 28 aralikta regl olmustum 7sinde basladim testi yapmaya 10unda cift cizgiyi gordum.11i yumurtlamam gereken zamandi sanirim.regl tamamen bittikten 4 gun sonra falan baslamistim iste.bu ay da oyle yaparim

Evet daha tazeyim :) sen yeni mi karar verdin çocuk için? Bir de benim biraz korkularım var açıkçası ablamın 10 yıl kadar çocuğu olmadı çok uğraştılar biliyorum nasip işi ama yinede içimde bi kurt beni didikliyo :)

Evet yeni karar verdik.yavas yavas deneyelim dedik.doktora git ama mutlaka oncesinde.rutin bir kontrol yaptir.insallah sen ablan kadar beklemezsin.

Hmm iyi ya fazla uğraşmadan yakalamışsın benm için de iyioldu bunu duymak test hakkında endişeliydim olumsuz yorumlar okumuştum baya bi

Yok benim arkadaslarim kullaniyorlardi.Ben de onlardan duydum ilk defa.Ve hepsi testi kullanmaya basladiklari ilk aylarda hamile kaldilar.nasil kotu yorumlar okudun ki? Ne demisler mesela?

Back
X