ovulasyon testi

nme1005

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2016
476
202
53
35
Kızlar yardım istiyorum sizden lütfen bi bakın. Ben adetimin bittiği gunden başlayıp bat başlayana kadar ovulasyon testi yapıyorum su tüketimine çok dikkat ediyorum. Ama kac aydır hic bi şekilde iki çizgiyi de aynı koyulukta yakalayamadım is yerinde imkanim olmadığı için her aksam 7 de yapıyorum testi ama bi türlü tutturamadim. Simdi benim yumurtlama sorunum mu var demek oluyor anlamadım gitti :(

Yumurtan çatlamıyor olabilir yada testte yumurtladığın gözükmüyor olabilir. Çünkü yumurta çatlamaya en yakın zamanda çift koyu oluyor. Dr a git yumurtlama takibi yaptır. İlaçla düzelen bi sorun bu

Kızlar yardım istiyorum sizden lütfen bi bakın. Ben adetimin bittiği gunden başlayıp bat başlayana kadar ovulasyon testi yapıyorum su tüketimine çok dikkat ediyorum. Ama kac aydır hic bi şekilde iki çizgiyi de aynı koyulukta yakalayamadım is yerinde imkanim olmadığı için her aksam 7 de yapıyorum testi ama bi türlü tutturamadim. Simdi benim yumurtlama sorunum mu var demek oluyor anlamadım gitti :KK43:
Canim bende 3 ay olacak ovulasyon testi kullaniyorum ve her ay mutlaka koyu cizgiyi yakaliyorum ve bugün de mesela yaptim cizgiler koyuydu bence sen bu ayda adet olursan doktora git durumu anlat yumurta takibi yaptir yumurtlamanda problem olabilir yumurtan yeterince büyümüyo olabilir

Yumurtan çatlamıyor olabilir yada testte yumurtladığın gözükmüyor olabilir. Çünkü yumurta çatlamaya en yakın zamanda çift koyu oluyor. Dr a git yumurtlama takibi yaptır. İlaçla düzelen bi sorun bu
Haklisin cnm illa bi ay olmazsa öteki ay çift çizgi koyu olurdu ne zaman gitmeliyim acaba

C
Canim bende 3 ay olacak ovulasyon testi kullaniyorum ve her ay mutlaka koyu cizgiyi yakaliyorum ve bugün de mesela yaptim cizgiler koyuydu bence sen bu ayda adet olursan doktora git durumu anlat yumurta takibi yaptir yumurtlamanda problem olabilir yumurtan yeterince büyümüyo olabilir
cnm sen suyu kaç saat önceden birakiyon

Eklentiler

• IMG_20170324_192656.webp
    IMG_20170324_192656.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 73
Cnm ne zman yaparsam yapayım boyle çok az belli oluyor ikinci cizgi

Ikinci çizgi neredeyse yok canim sen adet olunca doktora git yumurtlama olmasi için c ile ayni koyulukta olmasi lazim
5 nisan bat tarihim bakalım bu ayda hastalanirsam gidicem doktora kesin bi sorun var ultrason la baktığında sorun yok rahimde dedi kan testi de normal çıktı ama hayirlisi bakalim

5 nisan bat tarihim bakalım bu ayda hastalanirsam gidicem doktora kesin bi sorun var ultrason la baktığında sorun yok rahimde dedi kan testi de normal çıktı ama hayirlisi bakalim
Canim yumurtlama sorunu anlamak için takip yaptirmak gerekiyo bide adetin 21. Günü progesteron testi yapar yumurtlama olup olmadigina bakmak için

Her kadinda lh ayni oranda artmiyor belki senin yumurtlaman sirasinda vucudun cok yuksek bir lh hormonu salgilamiyordur diye dusunuyorum en iyi doktor bilir elbette

Düzelir canim korkma eğer yumurtan gelismiyosa büyük ihtimal klomen verir sonra catlatma ignesi verir merak etme
Allahım şu mübarek kandil gününde bütün dualarımızı kabul etsin anne olmak isteyen bütün kadınların kucaklarını hayırlı evlatlarla doldursun inşallahh

Back
X