ovulasyon testi

benim testimede bakarmısınız kızlar

Eklentiler

• 20170329_204129_resized.webp
    20170329_204129_resized.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 87
Kızlar bugün hastaneyi aradım yumurta takibi yaptırmak istiyorum dedim adetinin ilk başladığı günden say 9. günü gel dediler. formda bazı arkadaşlar adetin 3. günü çağırdı doktor demişler kafam karıştı varmı fikri olan

Kızlar bugün hastaneyi aradım yumurta takibi yaptırmak istiyorum dedim adetinin ilk başladığı günden say 9. günü gel dediler. formda bazı arkadaşlar adetin 3. günü çağırdı doktor demişler kafam karıştı varmı fikri olan
Canm o 3.gun hormonlara baktirmak için geçerli. Ogunler zaten yumurtlama olmuyor ya ondan ole demislerdir. Sen dedikleri gün git. En erken ozamanlar olusmaya baslar zaten.

Kizlar ovulasyonda 14.gune girmek uzereyim ve test suanda bu durumda . Yarim saat once yaptigim test . Sabah da koyuydu ama bu kadar degil ve aksama dogru birliktelik oldu . Suanda daha koyulasti fakat gun asiri muhabbetinden dolayi yarini es mi gecmeli yoksa yarini da degerlendirmeli miyim bilemedim bi yardimci olursaniz cok sevinirim .

Eklentiler

• 20170404_004734.webp
    20170404_004734.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 75
Kizlar ovulasyonda 14.gune girmek uzereyim ve test suanda bu durumda . Yarim saat once yaptigim test . Sabah da koyuydu ama bu kadar degil ve aksama dogru birliktelik oldu . Suanda daha koyulasti fakat gun asiri muhabbetinden dolayi yarini es mi gecmeli yoksa yarini da degerlendirmeli miyim bilemedim bi yardimci olursaniz cok sevinirim .
testin şuan koyu cnm ikinci çizgi tekrar silikleşmeye başlayınca yumurta çatlamış oluyor şuan çatlamaya yakın demek yani ama sen yinede boş geçme değerlendir bence

testin şuan koyu cnm ikinci çizgi tekrar silikleşmeye başlayınca yumurta çatlamış oluyor şuan çatlamaya yakın demek yani ama sen yinede boş geçme değerlendir bence
Aynen oyle oldu canim . En son sabah 6da yapmistim testi hala koyuydu gun icinde baska firsat bulamicam diye 2 saat sonrasinda yani 8 gibi tekrar birliktelik oldu ve yattim uyudum aksam 5.30gibi tekrar test yaptim ve siliklesmisti artik . Bu kadari yeterli mi yoksa tekrar yarin birliktelik lazim mi onu bilemedim

kızlar kafam karıştı fotoda 6. günkü testim aynı koyulukta değil sanki ama bugün yaptığım test yani numarasız olan daha silik acaba yumurtlama oldumu sizce ? yarın sabah birliktelik olsa gecikmiş olur muyum sizce? birde şunu merak ediyorum. bu testler sadece ovulasyon günü aynı koyulukta olup diğer günler hep aynı derecede mi silik çıkıyor?

Eklentiler

• IMG_0581.webp
    IMG_0581.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_0582.webp
    IMG_0582.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 55
kızlar bugün yumurta kontrolü için doktora gittim adetimin 9. günü henüz yumuırta gözükmüyor dedi ve perşembe günü tekrar gelmemi söyledi 13.günü olacak perşembe bakalım o zamana kadar yumurta oluşur dedi umarım herşey güzel olur

Arkadaşlar bana cevap verirseniz cok sevinirim 30 günde bir adet oluyorum bu ay ovulasyon testine başladım ama hiç koyu çizgi görmedim fotoda yükleyemiyorum suan ama 12.gün tek çizgi vardı sonra belirgin olmaya başladı ama c le aynı olmadı bugün yani 17.gün yaptım cok az belliydi bı durumda ne yapmamız lazım fikri olan varmı biz 14 15 i değerlendirdik diğerlerine göre daha belirgindi çünkü bide akıntımda var ovulasyon dönemindeyim takcim programında bugün yumırtlama gözüküyo yardım ederseniz sevinirim

Arkadaşlar bana cevap verirseniz cok sevinirim 30 günde bir adet oluyorum bu ay ovulasyon testine başladım ama hiç koyu çizgi görmedim fotoda yükleyemiyorum suan ama 12.gün tek çizgi vardı sonra belirgin olmaya başladı ama c le aynı olmadı bugün yani 17.gün yaptım cok az belliydi bı durumda ne yapmamız lazım fikri olan varmı biz 14 15 i değerlendirdik diğerlerine göre daha belirgindi çünkü bide akıntımda var ovulasyon dönemindeyim takcim programında bugün yumırtlama gözüküyo yardım ederseniz sevinirim
bildiğim kadarıyla en koyu yakaladığından sonraki 12-24 saat arasında yumurtlama oluyo. en koyu yakaladığın günün ardından tekrar silikleştiğinde yumurtladığını anlayabilirsin canım.

En koyusu c den biraz acık renkteydi işte tam koyu değildi

En koyusu c den biraz acık renkteydi işte tam koyu değildi
bende de öyle olmuştu canım ertesi gün silikleşmişti. sanırım tam pik yaptığı saati yakalayamıyoruz. 24 saatte bir test yaptığımız için . muhtemelen 8-10 saat sonra tekrar test yapsan daha koyu olacaktı. o yüzden yumurtlamısındır merak etme

Onuda yaptım ya :) 1 de yapıyorum koyulascak gibiydi akşam 9 da tekrar yaptım koyulasma galan yoktu bakalıö bekliyorum inşallah hamişimdir

Kızlar bende de aynı sıkıntı var adetlerim çok düzenli değil şöyle;
30 Aralik
31 ocak
7 Mart
5 nisan
Teste 14.gün başladım bat im da 7 Mayıs gözüküyor...sıvı alımına çok dikkat ettim anlamıyorum yumurtlamami olmadı yoksa saatlerim mi yanlış bir bakın kızlar...

Eklentiler

• B612_20170426_140501.webp
    B612_20170426_140501.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 39
  • B612_20170426_140649.webp
    B612_20170426_140649.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar adetim 15gün geçti test negatif ovu testi aldım bugün meraktan yaptım sonuç bu acaba daha yeni mi yumurtlucam yoksa geç döllenme falanmı bilemedim

Testim bu

Eklentiler

• IMG_1762.webp
    IMG_1762.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 30
Back
X