Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm o 3.gun hormonlara baktirmak için geçerli. Ogunler zaten yumurtlama olmuyor ya ondan ole demislerdir. Sen dedikleri gün git. En erken ozamanlar olusmaya baslar zaten.Kızlar bugün hastaneyi aradım yumurta takibi yaptırmak istiyorum dedim adetinin ilk başladığı günden say 9. günü gel dediler. formda bazı arkadaşlar adetin 3. günü çağırdı doktor demişler kafam karıştı varmı fikri olan
Daha negatif canim devam et yapmayabenim testimede bakarmısınız kızlar
testin şuan koyu cnm ikinci çizgi tekrar silikleşmeye başlayınca yumurta çatlamış oluyor şuan çatlamaya yakın demek yani ama sen yinede boş geçme değerlendir benceKizlar ovulasyonda 14.gune girmek uzereyim ve test suanda bu durumda . Yarim saat once yaptigim test . Sabah da koyuydu ama bu kadar degil ve aksama dogru birliktelik oldu . Suanda daha koyulasti fakat gun asiri muhabbetinden dolayi yarini es mi gecmeli yoksa yarini da degerlendirmeli miyim bilemedim bi yardimci olursaniz cok sevinirim .
canım benim adet bitiminden başlangıcına kadar yapıyorum hep negatif çıkıyo malesefDaha negatif canim devam et yapmaya
Aynen oyle oldu canim . En son sabah 6da yapmistim testi hala koyuydu gun icinde baska firsat bulamicam diye 2 saat sonrasinda yani 8 gibi tekrar birliktelik oldu ve yattim uyudum aksam 5.30gibi tekrar test yaptim ve siliklesmisti artik . Bu kadari yeterli mi yoksa tekrar yarin birliktelik lazim mi onu bilemedimtestin şuan koyu cnm ikinci çizgi tekrar silikleşmeye başlayınca yumurta çatlamış oluyor şuan çatlamaya yakın demek yani ama sen yinede boş geçme değerlendir bence
bildiğim kadarıyla en koyu yakaladığından sonraki 12-24 saat arasında yumurtlama oluyo. en koyu yakaladığın günün ardından tekrar silikleştiğinde yumurtladığını anlayabilirsin canım.Arkadaşlar bana cevap verirseniz cok sevinirim 30 günde bir adet oluyorum bu ay ovulasyon testine başladım ama hiç koyu çizgi görmedim fotoda yükleyemiyorum suan ama 12.gün tek çizgi vardı sonra belirgin olmaya başladı ama c le aynı olmadı bugün yani 17.gün yaptım cok az belliydi bı durumda ne yapmamız lazım fikri olan varmı biz 14 15 i değerlendirdik diğerlerine göre daha belirgindi çünkü bide akıntımda var ovulasyon dönemindeyim takcim programında bugün yumırtlama gözüküyo yardım ederseniz sevinirim
bende de öyle olmuştu canım ertesi gün silikleşmişti. sanırım tam pik yaptığı saati yakalayamıyoruz. 24 saatte bir test yaptığımız için . muhtemelen 8-10 saat sonra tekrar test yapsan daha koyu olacaktı. o yüzden yumurtlamısındır merak etmeEn koyusu c den biraz acık renkteydi işte tam koyu değildi