Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım. Pik benim bildigim çok daha koyu olması lazım. Sen bugünü yine değerlendir ama yarın tekrar yap t çizgisle c çizgisi koyu bir kırmuzı olması lazım. Seninki T cizgin açık kalmış bence olmak ğzere oldugu için böyle gösteriyorArkadaşlar bat 9.gününden itibaren yumurtlama gördüm bu gün 11.gün ama hala t çizgisi cden koyu yani pik görünüyor sizce neden olabilir
Canım strip test kaset kadar koyulaşmıyor en azından benim testim böyle flaslı çekim belki etkilemiştir ama gördüğüm t cden daha koyu geçen ay da ovulasyon testi aldım kaset testti tabi onda daha belirgindi ama strip test c bile tam koyu olmuyorMerhaba canım. Pik benim bildigim çok daha koyu olması lazım. Sen bugünü yine değerlendir ama yarın tekrar yap t çizgisle c çizgisi koyu bir kırmuzı olması lazım. Seninki T cizgin açık kalmış bence olmak ğzere oldugu için böyle gösteriyor
Flaşsız çekim böyle canımMerhaba canım. Pik benim bildigim çok daha koyu olması lazım. Sen bugünü yine değerlendir ama yarın tekrar yap t çizgisle c çizgisi koyu bir kırmuzı olması lazım. Seninki T cizgin açık kalmış bence olmak ğzere oldugu için böyle gösteriyor
Yaa belki ben yalnış biliyorumdurCanım strip test kaset kadar koyulaşmıyor en azından benim testim böyle flaslı çekim belki etkilemiştir ama gördüğüm t cden daha koyu geçen ay da ovulasyon testi aldım kaset testti tabi onda daha belirgindi ama strip test c bile tam koyu olmuyor
Mutlaka doğru biliyosundur canım tecrübeli olmasan yazmazsın zaten tereddüttte kaldım sadece ne zor işler bunlar:))Yaa belki ben yalnış biliyorumdurozman bugünü değerlendir bence.
Aynen çok zorMutlaka doğru biliyosundur canım tecrübeli olmasan yazmazsın zaten tereddüttte kaldım sadece ne zor işler bunlar:))
Bak birde en iyi uvalasyon zamnında. Bir yumurtanın akı gibi beyaz kaygan sıvı gelir. Mesela ben adetin 2. Haftası siyah mor iç çamaşırı giyerim görebilmek için. Böyle bembeyaz süt gibi yumurta beyazı kovamında yapışkan akıntı oluyor. Bu akıntı normal günlerden faklı ben ozman demek yumurtlamam yaklaşmış ve yumurtlamam olmuş diye ayır edebiliyorumMutlaka doğru biliyosundur canım tecrübeli olmasan yazmazsın zaten tereddüttte kaldım sadece ne zor işler bunlar:))
Tamam canım bende dikkat edeyim o zaman:)sadece test beni tereddütte bırakıyor çok tşk bilgi içinBak birde en iyi uvalasyon zamnında. Bir yumurtanın akı gibi beyaz kaygan sıvı gelir. Mesela ben adetin 2. Haftası siyah mor iç çamaşırı giyerim görebilmek için. Böyle bembeyaz süt gibi yumurta beyazı kovamında yapışkan akıntı oluyor. Bu akıntı normal günlerden faklı ben ozman demek yumurtlamam yaklaşmış ve yumurtlamam olmuş diye ayır edebiliyorumBelki faydası olur sanada böyle de kolay anlayabilirsin
Tmm canım değerlendirmeye çalışıyorum inşallah bu ay tutar:))sen hertürlü derlendir günleri
İnşallah gelecek ay hepimiz hamile kalırızTmm canım değerlendirmeye çalışıyorum inşallah bu ay tutar:))
İnşallah canım benim:)neden öyle dedin zor diyeİnşallah gelecek ay hepimiz hamile kalırızbenim biraz zorda siz tez zamanda kalırsınız inşallah
İnşallah gelecek ay hepimiz hamile kalırızbenim biraz zorda siz tez zamanda kalırsınız inşallah
Aynen öyle canım Rabbim istesin yeterkiallah için zor diye birşey yoktur
rabbim yeter ki istesin
Prolaktin hormonu yüksek 40 çıktı ve idrar yollarımda enfeksiyon çıktı. Düşürmeden hamile kalmamİnşallah canım benim:)neden öyle dedin zor diye
Aynen öyleallah için zor diye birşey yoktur
rabbim yeter ki istesin
Benim testi mi de değerlendirir misinizAynen çok zorYani benim bildigim öyle. Arkadaş havul demiş bende bayadır duyuyorum havuc yemeyi. Acaba gerçekten çatlatmada içe yarıyormu.
Gebelikmi? Uvalasyon mu canım anlamadım?Benim testi mi de değerlendirir misiniz