Ovulasyon testim acil bakarmısınız

semanur Demir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2022
154
48
28
26
9196D88B-26CC-428F-9922-E49DCCFAB554.jpeg
kızlar ben bir buçuk yıllık evliyim bir yıldan fazla gebelik düşünüyorum 3 defa letu ve ovitrelle kullandım ama negatif sonuçla karşılaştım doktorum rahim filmi çekilmemi en azından içimin rahatlayacağını filmden sonra rahim temizliği olacağından dolayı şansımızında yükseleceğini söyledi şöyle böyle derken Anestezili filmimi çekildim çok rahattı korkulacak hiçbir şey yoktu çok şükür temiz çıktı sonuçlarım bir hafta antibiyotik verdi ben sadece üç gün kullandım yumurtlama dönemim olduğu için hemen değerlendirmek istedim 8 Mart adet tarihim 14 mart adet bitiş tarihim 16 Mart film tarihim 20 Mart 23 Mart 27 Mart günlerini değerlendirdim ve sadece merak ettiğim için de bu ay Ovulasyon testi kullandım resimde görüldüğü gibi sizce yumurtlamam olmuşmduur hamile kalabilir miyim olmuşsada neden kaç gündür çift çizgi çıkıyor 🥹

Bence henüz yumurtlama değil ikisininde aynı koyulukta olması gerekiyor resimden sanırım aynı koyulukta durmuyor henüz ayrıca ovi tesleri her zaman çift gosteriri yumurtlama günlerinde pik yapar yani aynı koyulukta olur yarın tekrar yapın aynı şekilde ise siliklesme görene kadar ilişkiye devam edin

Bence henüz yumurtlama değil ikisininde aynı koyulukta olması gerekiyor resimden sanırım aynı koyulukta durmuyor henüz ayrıca ovi tesleri her zaman çift gosteriri yumurtlama günlerinde pik yapar yani aynı koyulukta olur yarın tekrar yapın aynı şekilde ise siliklesme görene kadar ilişkiye devam edin
Hmm peki ama Ovulasyon testleri her zaman çift göstermiyor lh hormonu yükseldiği zamanlar çift gösterir yumurtlama olduğu zamanlarda eşit koyulukta oluyor die biliyorum ☺️

Eki Görüntüle 3224638 kızlar ben bir buçuk yıllık evliyim bir yıldan fazla gebelik düşünüyorum 3 defa letu ve ovitrelle kullandım ama negatif sonuçla karşılaştım doktorum rahim filmi çekilmemi en azından içimin rahatlayacağını filmden sonra rahim temizliği olacağından dolayı şansımızında yükseleceğini söyledi şöyle böyle derken Anestezili filmimi çekildim çok rahattı korkulacak hiçbir şey yoktu çok şükür temiz çıktı sonuçlarım bir hafta antibiyotik verdi ben sadece üç gün kullandım yumurtlama dönemim olduğu için hemen değerlendirmek istedim 8 Mart adet tarihim 14 mart adet bitiş tarihim 16 Mart film tarihim 20 Mart 23 Mart 27 Mart günlerini değerlendirdim ve sadece merak ettiğim için de bu ay Ovulasyon testi kullandım resimde görüldüğü gibi sizce yumurtlamam olmuşmduur hamile kalabilir miyim olmuşsada neden kaç gündür çift çizgi çıkıyor 🥹
Canım 23 Mart yumurtlama olmuş

Yok canım hiç bişeye etkisi olmuyor olursa olur yumurtlama sabret ama bence 23 ünde olmuş gibi kendini hsg ye bağlayıp umutlanma çok kötü oluyor olmayınca benim hsg sonrası üçüncü adetim
Yaaa peki adetiniz her zamanki gibi mi benim şu an kaç gün dür aralıklı pembesi lekelenmem var tam adet görmedim

Eki Görüntüle 3224638 kızlar ben bir buçuk yıllık evliyim bir yıldan fazla gebelik düşünüyorum 3 defa letu ve ovitrelle kullandım ama negatif sonuçla karşılaştım doktorum rahim filmi çekilmemi en azından içimin rahatlayacağını filmden sonra rahim temizliği olacağından dolayı şansımızında yükseleceğini söyledi şöyle böyle derken Anestezili filmimi çekildim çok rahattı korkulacak hiçbir şey yoktu çok şükür temiz çıktı sonuçlarım bir hafta antibiyotik verdi ben sadece üç gün kullandım yumurtlama dönemim olduğu için hemen değerlendirmek istedim 8 Mart adet tarihim 14 mart adet bitiş tarihim 16 Mart film tarihim 20 Mart 23 Mart 27 Mart günlerini değerlendirdim ve sadece merak ettiğim için de bu ay Ovulasyon testi kullandım resimde görüldüğü gibi sizce yumurtlamam olmuşmduur hamile kalabilir miyim olmuşsada neden kaç gündür çift çizgi çıkıyor 🥹
Gebelik olabilir test yap

Adetimin 7 günü letu ilaca başlayalı 3 gün oldu ilk ovulasyon testim geçen ay hsg çekildim ayriyeten folidoce balık yağı kuru incir ve keçi boynuzu özü kullanıyorum bu yumurtlama belirtisimi bu kadar erken yumurtlama olurmu

Eklentiler

• 20230412_134302.webp
    20230412_134302.webp
    145,2 KB · Görüntüleme: 70
Back
X