Ovülasyon testim. Bakar mısınız?

Pinky93

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2019
2.388
2.311
83
32
Arkadaşlar selam ben ovülasyon testinden asla anlamıyorum. Ve regl döngüm düzenli değil.
23 Temmuz
22 Ağustos
16 Eylül
21 Ekim
17 Kasım
13 Aralık
Regl başlangıç tarihlerimi böyle kaydettim. Ovülasyon takibine başladım. 3 gün önce ilk ovülasyon testini yaptım negatifti. Dün pozitif çıktı. Bugün de pozitif çıktı.
Yani dün yumurtladım mı? Dünü değerlendiremedik. Ama bugün de pozitif çıktı bugünü değerlendirsem olur dimi? Fotoğrafları ekliyorum

Eklentiler

• IMG_4556.webp
    IMG_4556.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 115
  • IMG_4559.webp
    IMG_4559.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 108
Arkadaşlar selam ben ovülasyon testinden asla anlamıyorum. Ve regl döngüm düzenli değil.
23 Temmuz
22 Ağustos
16 Eylül
21 Ekim
17 Kasım
13 Aralık
Regl başlangıç tarihlerimi böyle kaydettim. Ovülasyon takibine başladım. 3 gün önce ilk ovülasyon testini yaptım negatifti. Dün pozitif çıktı. Bugün de pozitif çıktı.
Yani dün yumurtladım mı? Dünü değerlendiremedik. Ama bugün de pozitif çıktı bugünü değerlendirsem olur dimi? Fotoğrafları ekliyorum
Pozitif gördükçe değerlendirmek daha iyi çatlayana kadar yumurta çatlayınca silikleşiyor

Pozitif gördükçe değerlendirmek daha iyi çatlayana kadar yumurta çatlayınca silikleşiyor
Çatlayınca negatife döner dimi? İlk negatife döndüğü günü değerlendirmek gerekir mi?

23 Temmuz
22 Ağustos
16 Eylül
21 Ekim
17 Kasım
13 Aralık
Catlamayi gördünüz mü acaba

Back
X