Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hergün iki saat öncesinde sıvı alımını bırakıp tekrar ediyorsunuz. İlk baslarda silik olup daha sonra koyulasmaya baslayacaktır ikiside aynı koyuluğa ulastıgında yumurtlama anlamına geliyor(değerlendirilmesi gerekiyor). Tekrardan silikleşmeye basladıgında çatlama anlamına geliyor.Kizlar ovulasyon testine yeni başladım bugun adetimin 6. Günü adetim 4. Gun bitti ilk kez yaptım ikinci cizgi silik cikti boyle silik ciktiginda degerlendiriyormuyuz o günü
Silik cizgi tam olarak ne anlama geliyor
Çok teşekkürlerHergün iki saat öncesinde sıvı alımını bırakıp tekrar ediyorsunuz. İlk baslarda silik olup daha sonra koyulasmaya baslayacaktır ikiside aynı koyuluğa ulastıgında yumurtlama anlamına geliyor(değerlendirilmesi gerekiyor). Tekrardan silikleşmeye basladıgında çatlama anlamına geliyor.silik cızgı daha yumurtlamanın gerçekleşmediğini gösteriyor değerlendirip değerlendirmemek size kalmış
![]()
Adet döneminize yakın ikiside koyu çıkarsa diyorlar ama kesin değil tabiBir soruda ben sorayım ovulasyon testleriyle ilgili hamileliği gösteriyor diyorlar kesinlik varmıdir yuzdeyuz iki çizgide belirginmi oluyor hamile olunca ovulasyon da da![]()
%90 kesin sonuç canm .. kist vs olursa cizgi hep var..Adet döneminize yakın ikiside koyu çıkarsa diyorlar ama kesin değil tabi![]()
Senin daha yumurtlama yok bugun de ayni biri soluk çizgiy ise .. yumurtlama zamanı belirtiler olur akinti bazen kasik batması nadiren kahve leke, istek arzu ..Benim iki gün var silik çizgi sormak istedim teşekkür ederim![]()
Ayy yanlis anladim ben .. t çizgisi kıpkırmızı olacak cnm senin oyle mi iki çizgi normalde çıkıyor t soluk cikar.. sende durum nasil ikisode kıpkırmızı miBenim regliye iki gün kaldı yanlış anlaşıldım galiba yumurtlamanın üstünden 16-17 gün geçti bile![]()
Bende ne yazikki t solukAyy yanlis anladim ben .. t çizgisi kıpkırmızı olacak cnm senin oyle mi iki çizgi normalde çıkıyor t soluk cikar.. sende durum nasil ikisode kıpkırmızı mi