- 4 Ekim 2018
- 21
- 4
- 86
- 26
- Konu Sahibi Kiloveremeyengenc
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha çatalamamış demek kiKızlar selam bugün Ovülasyon testimin 4. Günü ve son 3 gündür pik çıkıyor normal mi ? Fotoğrafta 1. Günün yok o silikti atmıştım
Chatgpt'ye sordum:)Daha çatalamamış demek ki
Çok teşekkür ederim canım gerçekten burayı verimli kullanan birisinChatgpt'ye sordum:)
Yaa teşekkür ederim canım çok tatlısınÇok teşekkür ederim canım gerçekten burayı verimli kullanan birisin![]()
MerhabaKızlar selam bugün Ovülasyon testimin 4. Günü ve son 3 gündür pik çıkıyor normal mi ? Fotoğrafta 1. Günün yok o silikti atmıştım
Çok teşekkür ederim gerçekten burayı verimli kullanan birisinChatgpt'ye sordum:)
malesef bugün yine yaptım yine pikMerhababen de Artımed kullandım. 3 gündür böyle pik gösteriyor. Sizin testiniz normale döndü mü acaba?
Canım sende pcos var mı?Çok teşekkür ederim gerçekten burayı verimli kullanan birisin
malesef bugün yine yaptım yine pik
YokCanım sende pcos var mı?
Acaba gebelik testi yaptınız mı? Biraz önce forumda biri bana söyledi. Sürekli pik gözüküyorsa hamilelikte bir ihtimal. Ben test yaptım negatif benimki ama belki sizinki pozitiftir onun için sürekli piktir.
Yok yapmadım ama hissetmiyorum hiçAcaba gebelik testi yaptınız mı? Biraz önce forumda biri bana söyledi. Sürekli pik gözüküyorsa hamilelikte bir ihtimal. Ben test yaptım negatif benimki ama belki sizinki pozitiftir onun için sürekli piktir.