Ovulasyon testim için yorum istiyorum hanımlar🌹

gunesliguzelgunlerr

Allah ım sürpriz lütuflarınla sevindir bizi 🌿
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2021
33
204
8
34
Merhaba arkadaşlar, polikistik overlıyım düzensiz bir adetim var ama her ay ilaçsız adet görüyorum. Adet döngüm bazen 26 bazen 33 günü bulabiliyor. En son haziranın 16sında adet görmüştüm. Ovulasyonla takip etmedim İlişki yaşadık. Bugünlerde adet olmam gerekiyor. Ovulasyon testiyle bakmak istedim iki gündür aynı saatte yapıyorum ikiside çok koyu çıkıyor. Tekrar yumurtlama olmuş olabilir mi yada adet tarihlerde nasıl olması gerekiyor bu çizgilerin bilenler var mı. 7 senelik evliyim bazı operasyonlar oldum hiç hamile kalamadım yinede olursa çok büyük bir süpriz olucak inşallah 🙏🏻

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 51
Merhaba arkadaşlar, polikistik overlıyım düzensiz bir adetim var ama her ay ilaçsız adet görüyorum. Adet döngüm bazen 26 bazen 33 günü bulabiliyor. En son haziranın 16sında adet görmüştüm. Ovulasyonla takip etmedim İlişki yaşadık. Bugünlerde adet olmam gerekiyor. Ovulasyon testiyle bakmak istedim iki gündür aynı saatte yapıyorum ikiside çok koyu çıkıyor. Tekrar yumurtlama olmuş olabilir mi yada adet tarihlerde nasıl olması gerekiyor bu çizgilerin bilenler var mı. 7 senelik evliyim bazı operasyonlar oldum hiç hamile kalamadım yinede olursa çok büyük bir süpriz olucak inşallah 🙏🏻
Gebelik testi yapın var gibi

Gebelik testini yarın yapacağım. Dün ovulasyonda yaklasık aynı koyuluktaydı bugün sanki t çizgisi daha koyu gözüküyor ben mi öyle görmek istiyorum bilemedim ama inşallah vardır. Rabbim hepimize nasip etsin.

Pardon şimdi gördüm. Bu pekte olabilir gebelikte adet durumunuz duzensizmis değerlendirin. Duzensiz adetlerde pikin ne zaman geleceği belli olmuyor peki akinti cinsel istek kasik batması gibi belirtilerin var mi

Kasık batması vs başka belirtim yok sadece halsizlik ve kokulara karşı hassasiyetim var. Şimdi yine ovulasyon testi yaptım yine aynı sonuç çıktı.

Merhaba 👋🏻 BENİMDE aynısı 🥰 iki gündür koyu çıkıyor inşallah hamileyizdir

Back
X