- 18 Temmuz 2021
- 33
- 204
- 8
- 34
- Konu Sahibi gunesliguzelgunlerr
-
Gebelik testi yapın var gibiMerhaba arkadaşlar, polikistik overlıyım düzensiz bir adetim var ama her ay ilaçsız adet görüyorum. Adet döngüm bazen 26 bazen 33 günü bulabiliyor. En son haziranın 16sında adet görmüştüm. Ovulasyonla takip etmedim İlişki yaşadık. Bugünlerde adet olmam gerekiyor. Ovulasyon testiyle bakmak istedim iki gündür aynı saatte yapıyorum ikiside çok koyu çıkıyor. Tekrar yumurtlama olmuş olabilir mi yada adet tarihlerde nasıl olması gerekiyor bu çizgilerin bilenler var mı. 7 senelik evliyim bazı operasyonlar oldum hiç hamile kalamadım yinede olursa çok büyük bir süpriz olucak inşallah
Teşekkür ederim cevabınız içinGebelik testi yapın var gibi
Yaptınız mı gebelik testi sonucu merak ettim❣Teşekkür ederim cevabınız için
Gebelik olabilir bende boyle öğrendimKasık batması vs başka belirtim yok sadece halsizlik ve kokulara karşı hassasiyetim var. Şimdi yine ovulasyon testi yaptım yine aynı sonuç çıktı.
İnşallah canımGebelik olabilir bende boyle öğrendim
Yaptın mı gebelik testi canımİnşallah canımsizin de adet olucağınız günlerde mi bu şekildeydi
Yaptım canım gebelik testi negatif çıktı. Ovulasyon testim hala t çizgisi koyu.Yaptın mı gebelik testi canım
O halde bugünler yumurtlama olabilir değerlendir canımYaptım canım gebelik testi negatif çıktı. Ovulasyon testim hala t çizgisi koyu.
Evet:)İnşallah canımsizin de adet olucağınız günlerde mi bu şekildeydi
MerhabaMerhaba arkadaşlar, polikistik overlıyım düzensiz bir adetim var ama her ay ilaçsız adet görüyorum. Adet döngüm bazen 26 bazen 33 günü bulabiliyor. En son haziranın 16sında adet görmüştüm. Ovulasyonla takip etmedim İlişki yaşadık. Bugünlerde adet olmam gerekiyor. Ovulasyon testiyle bakmak istedim iki gündür aynı saatte yapıyorum ikiside çok koyu çıkıyor. Tekrar yumurtlama olmuş olabilir mi yada adet tarihlerde nasıl olması gerekiyor bu çizgilerin bilenler var mı. 7 senelik evliyim bazı operasyonlar oldum hiç hamile kalamadım yinede olursa çok büyük bir süpriz olucak inşallah
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyorum Rabbim sevindirsinMerhabaBENİMDE aynısı iki gündür koyu çıkıyor inşallah hamileyizdir
Amin valla suan kasıgımda bi agrı var hem de sol uyutmuyor beni ovulasyon testim 3 ü yaptım oda koyu çıktıİnşallah canım güzel haberlerini bekliyorum Rabbim sevindirsin
T çizgisi daha koyu mu canımAmin valla suan kasıgımda bi agrı var hem de sol uyutmuyor beni ovulasyon testim 3 ü yaptım oda koyu çıktı
Evet koyu gidiyor ama ilki gibi çok koyu degilT çizgisi daha koyu mu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?