Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamdır teşekkür ederimPike yaklaşmış görünüyor, yapmaya devam edin. Geç yumurtlama olabiliyor.
gayet güzel gidiyor t koyulaştığında değerlendirin :)Merhaba kızlar ben bu ay ovulasyon testi yapmaya başladım ama hep aynıyı gösteriyor normal mi 2 aydır hamile kalmayı deniyorum bu ay takip edeyim dedim ama niye böyle ben mi anlamadım Eki Görüntüle 3366197
1 2 güne ovulasyon olur mu sizcegayet güzel gidiyor t koyulaştığında değerlendirin :)
Amin çok teşekkür ederimolabilir sen testini yapmaya devam et canım RABBİM yardımcımız olsun
Merhaba bende ovulasyon testi yaptım da hep aynı koyulukta çıkıyor neden aceba bı bakar mısınolabilir sen testini yapmaya devam et canım RABBİM yardımcımız olsun
Pcos musunuz?Merhaba bende ovulasyon testi yaptım da hep aynı koyulukta çıkıyor neden aceba bı bakar mısın
Hayır geçen ay gayet sağlıklı bir şekilde yumurtlama oldu ve bı gün sonra çatladı bu ay neden böyle oldu anlamadım gerekli olan hormon tahlillerimi de yaptırdım ultrason dan da baktı doktor pkos olabilirim belki diye ama sonucum iyi çıktı rahim filmi sonucum da iyi ve yumurtlamayi da Aralık ayinda gördüm hatta doktora gidip yumurtamin kaç mm olduğuna baktırmıştım ilk hittigimde 14 mm di sonra testle takip ettim ve 4 gün sonra yumurtlamayi yakaladım bu ay neden böyle oldu hiç anlamadımPcos musunuz?
Testlerde bozukluk olabilir mi acaba? Dilerim en kıza zamanda güzel haberler alırsınızHayır geçen ay gayet sağlıklı bir şekilde yumurtlama oldu ve bı gün sonra çatladı bu ay neden böyle oldu anlamadım gerekli olan hormon tahlillerimi de yaptırdım ultrason dan da baktı doktor pkos olabilirim belki diye ama sonucum iyi çıktı rahim filmi sonucum da iyi ve yumurtlamayi da Aralık ayinda gördüm hatta doktora gidip yumurtamin kaç mm olduğuna baktırmıştım ilk hittigimde 14 mm di sonra testle takip ettim ve 4 gün sonra yumurtlamayi yakaladım bu ay neden böyle oldu hiç anlamadım
Sanmıyorum çünkü bu testler geçen ay kullandıgim testlerden kalanlar ayy inşallah ya neden böyle oldu hiç anlamadımTestlerde bozukluk olabilir mi acaba? Dilerim en kıza zamanda güzel haberler alırsınız![]()
Pkos varsa çıkıyor muşMerhaba bende ovulasyon testi yaptım da hep aynı koyulukta çıkıyor neden aceba bı bakar mısın
S sehu03 okursaniz aydınlanırsınızHayır geçen ay gayet sağlıklı bir şekilde yumurtlama oldu ve bı gün sonra çatladı bu ay neden böyle oldu anlamadım gerekli olan hormon tahlillerimi de yaptırdım ultrason dan da baktı doktor pkos olabilirim belki diye ama sonucum iyi çıktı rahim filmi sonucum da iyi ve yumurtlamayi da Aralık ayinda gördüm hatta doktora gidip yumurtamin kaç mm olduğuna baktırmıştım ilk hittigimde 14 mm di sonra testle takip ettim ve 4 gün sonra yumurtlamayi yakaladım bu ay neden böyle oldu hiç anlamadım
Aydınlandım bazen eğer adetiinize yakınsanız ve ovulasyon testi hep aynı çıkıyorsa gebe olabilirmiş yada ovulasyonuza daha. Var geç yumurtluyor olabilirsiniz mesela ben geçen ay 20. Günde yumurtlama bu ay 16 sinda
İşte ben adetten çıkınca 6. Gün yapmaya başladım yani adete yakın çıkmaya başlamadi umarım geç yumurtlamadir şu an 16. Gün benimki de takip edicem artık bı de yeni karnımda ağrı hissettim rahim kısmında batma şeklinde ağrı olup durdu neden bilmiyorum kafam çok karışık ve stresliyimAydınlandım bazen eğer adetiinize yakınsanız ve ovulasyon testi hep aynı çıkıyorsa gebe olabilirmiş yada ovulasyonuza daha. Var geç yumurtluyor olabilirsiniz mesela ben geçen ay 20. Günde yumurtlama bu ay 16 sinda
Sakin olun dua edin bazen testler hep böyle gosteriyor saklayın ve yapmaya devam edin bazen testler kop koyu çıkmıyor bahsettiğin belirtiler hamilelik belirtisi gibi inşallah Rabbım bizlerde nasip ederİşte ben adetten çıkınca 6. Gün yapmaya başladım yani adete yakın çıkmaya başlamadi umarım geç yumurtlamadir şu an 16. Gün benimki de takip edicem artık bı de yeni karnımda ağrı hissettim rahim kısmında batma şeklinde ağrı olup durdu neden bilmiyorum kafam çok karışık ve stresliyim
Amin inşallah sizinle konsumak iyi geldi:) teşekkür ederimSakin olun dua edin bazen testler hep böyle gosteriyor saklayın ve yapmaya devam edin bazen testler kop koyu çıkmıyor bahsettiğin belirtiler hamilelik belirtisi gibi inşallah Rabbım bizlerde nasip eder
Sizinle konuşmakta iyi geldi valla sizi çok iyi anlıyorum ama beklemek ve dua etmekten başka çaremiz yok bu arada herkeste belirti farklı gösterir birde bilemezsiniz döllenme uzun sürüyor benimde adete 8 gün var ama bakalım bende şiddetli bel ve kasık ağrısı var birde aşırı koku hassasiyetim test yaptım ama negatif yinede ümidimi kaybetmemeye çalışıyorumAmin inşallah sizinle konsumak iyi geldi:) teşekkür ederim
Sanmıyorum gebelik olabileceğini bu kadar erken çıkmaz çünkü adetime daha var ve vajinal akıntım fazla yok
İlişkiden 2 saat sonra rahimde batma hissi oldu inşallah yanılıyorumdur inşallah gebeliktir
Haklısınız Rabbimden Ümit kesilmez inşallah sonucunuz pozitif çıkarSizinle konuşmakta iyi geldi valla sizi çok iyi anlıyorum ama beklemek ve dua etmekten başka çaremiz yok bu arada herkeste belirti farklı gösterir birde bilemezsiniz döllenme uzun sürüyor benimde adete 8 gün var ama bakalım bende şiddetli bel ve kasık ağrısı var birde aşırı koku hassasiyetim test yaptım ama negatif yinede ümidimi kaybetmemeye çalışıyorum