Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladığım kadarıyla çatlama başlıyorReglimin 16.gününden itibaren ovulasyon testi yapmaya başladım fakat hep koyu renk oluyor neden olur çatlama gerçekleşmedi mi acaba var mı başına gelen yardımcı olurmusunuz?
19 yumurtlama olmuş 20 çatlamış canım değerlerdirdiysen tutar inşallah Allah’ın izniyleReglimin 16.gününden itibaren ovulasyon testi yapmaya başladım fakat hep koyu renk oluyor neden olur çatlama gerçekleşmedi mi acaba var mı başına gelen yardımcı olurmusunuz?
Reglimin 16.gününden itibaren ovulasyon testi yapmaya başladım fakat hep koyu renk oluyor neden olur çatlama gerçekleşmedi mi acaba var mı başına gelen yardımcı olurmusunuz?
Benim 7 gün adetim gecikti ovulasyon testi pozatif gebelik negatif neden oldu böyle bilemiyorum birtürlü anlam veremedim19 yumurtlama olmuş 20 çatlamış canım değerlerdirdiysen tutar inşallah Allah’ın izniyle![]()
Ovulasyon testlerin pozitif değil şuan canım bak böyle koyu olması lazım 7 gün gecikip kan neden vermedin ki idrar testinde çıkması lazım stres mevsimsel etkidirBenim 7 gün adetim gecikti ovulasyon testi pozatif gebelik negatif neden oldu böyle bilemiyorum birtürlü anlam veremedim![]()
İdarta kaset testi yaptım negatif çıktı hcgOvulasyon testlerin pozitif değil şuan canım bak böyle koyu olması lazım 7 gün gecikip kan neden vermedin ki idrar testinde çıkması lazım stres mevsimsel etkidir
Bu pozitif gebelikte lh hormonu yükseliyor çok örnek var canım inşallah gebelik vardır geç döllenmedir belkiBugün daha yeni yaptım şimdi daha da koyu çıkmış