Ovulasyon testim pik mi kızlar bir baksanız

portili

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2025
34
6
1
Labaquick marka ovulasyon testi şimdi yaptım henüz adetin 10. Günü pik mi sizce ? Normalde 12/13. Gün pik olurdu.. Yumurtam yeterince büyümeden çatlayacak mı demek oluyor kızlar bu

Eklentiler

• IMG_7412.webp
    47,4 KB · Görüntüleme: 53
C ve T aynı veya T C’den daha koyuysa pik oluyor. Ama sizinki de C’ye çok yakın. Bence 12 saat içinde tekrar yapın testi. Bir de bu pikten sonra tekrar renk açılmaya başlarsa yumurta çatlıyor diye biliyorum. Yani gördüm çatladı değil. Belki 2 belki 3 gün böyle koyu olup sonra tekrar açılabilir renk bu nedenle.

Labaquick marka ovulasyon testi şimdi yaptım henüz adetin 10. Günü pik mi sizce ? Normalde 12/13. Gün pik olurdu.. Yumurtam yeterince büyümeden çatlayacak mı demek oluyor kızlar bu
Hayır pik değil ama eli kulağında gibi
Ben de aynı markayla yapmıştım atayım size
Çizgilerğ kıyaslarsınız

Eklentiler

• 3951E92C-A3C3-491B-9BBB-6B66CB516098.webp
    49 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_0701.webp
    72,1 KB · Görüntüleme: 41
Hayır pik değil ama eli kulağında gibi
Ben de aynı markayla yapmıştım atayım size
Çizgilerğ kıyaslarsınız
Çok teşekkürler sanırım yarın piki görürüm yarın ve sonraki gün değerlendirebilsem iyi olur sanırım gerçi 3 yıldır olmayan bu ay mı olacak

Silikleşmeye başladığı an çatlama oluyor mu acaba yoksa tamamen çok az silik kalınca mı çatladı diyebiliriz. Ben 3 yıldır pik gününü ve ertesi silikleşmeye başladığı günü değerlendirip diğer günleri es geçiyorum sonrasındaki günleri yani..

Çok teşekkürler sanırım yarın piki görürüm yarın ve sonraki gün değerlendirebilsem iyi olur sanırım gerçi 3 yıldır olmayan bu ay mı olacak
Öyle düşünmeyin. Üstüne düştüm olmadı. Bırakıp rahat olunca oldu diyen bir sürü kişi var burada. Allah ol derse oluyor. Olmuyorsa da zamanını bekliyordur ne diyelim. Ben de yaklaşık 1 senedir deniyorum sizi anlayabiliyorum.

Silikleşmeye başladığında yani baktınız koyu koyu koyu sonra açılma oldu geriye dönük gibi düşünün orda çatlama oldu diyorlar.

H Heramel onbirmayis kızlar sizi rahatsız ediyorum ama dün gece testim böyleydi bugün öğlen kontrole gittim yumurta göremedi; çatlamışta olabilir dedi. Rahim duvarı kalınlığı da iyi dedi. Yumurta olmadan neden pik olur dedim o testlere güvenme dedi her doktor gibi… Sizin deneyiminiz oldu mu böyle ..

Testlere devam ettim mi

Kızlar bana da yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• 1000050021.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 17
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…