Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cnm bugun yarin ve diger gunu degerlendirin ben oyle yaptimKızlar test yapalı 4 gün oldu sizce bugün mü yoksa yarın mı sperm sorunundan dolayı da gün aşırı yapmam lazım bugünü mü değerlendireyim yarını mı
Çok teşekkür ediyorum ben daha önce de yaptım ama iki yıl geçti unutmuşum daha da koyulaşacak mı diye bekliyorum ikinci gebeliğimde böyle hamile kalmıştım ama kimyasalmış iki kere kimyasal yaşadım bakalım kısmet her şeyEvet cnm bugun yarin ve diger gunu degerlendirin ben oyle yaptim
Oyle cnm insallah olur hakkinda hayirlisiÇok teşekkür ediyorum ben daha önce de yaptım ama iki yıl geçti unutmuşum daha da koyulaşacak mı diye bekliyorum ikinci gebeliğimde böyle hamile kalmıştım ama kimyasalmış iki kere kimyasal yaşadım bakalım kısmet her şey
Senin olmuş muyduOyle cnm insallah olur hakkinda hayirlisi
Ney olmusmudu cnim anlamadimSenin olmuş muydu
Hamile olmuş muydun övülasyon testiyleNey olmusmudu cnim anlamadim
Bekliyorum iste cnm bnm de 4 gun kaldi regle iki aydir deniyoruz belirtiler var ama hersey nasip geneHamile olmuş muydun övülasyon testiyle
İnşallah olur hakkımız da hayırlısı olsunBekliyorum iste cnm bnm de 4 gun kaldi regle iki aydir deniyoruz belirtiler var ama hersey nasip gene
İnsallah cnm bnde uc gun arka arka degerlendirdimİnşallah olur hakkımız da hayırlısı olsun
Ben ilk yaptığımda birgünle bile olmuştu nasipte varsa geliyor sana umarım güzel haberler verirsin bekliyorum haberini:)İnsallah cnm bnde uc gun arka arka degerlendirdim
İnsallah canim ya olursa ins yazicam burayaBen ilk yaptığımda birgünle bile olmuştu nasipte varsa geliyor sana umarım güzel haberler verirsin bekliyorum haberini:)