Pik gibi duruyor test silikleşene kadar yapmaya devam edinKızlar bat 9.günüm ovulasyon testim pik mi?
Olur kiminde erken , kimisinde geç olabiliyorKızlar bu gün t çizgisi c den koyu 10.günümdeyim bu kadar erken yumurtlama olurmu sizce?
Eşiniz bir hafta önce Varikosel ameliyatı olduysa. Doktorlar üç hafta ilişki yok der. Doktorunuza danışın bence öyle ilişki olsun. Eşiniz yeni ameliyatlı olduğu İçin sıkıntı olabilir belkiKızlar dünden bu yana aşırı akıntım var ovü testleriyle yakalayamamıştım ilk kez yakaladım ve pik diye düşünüyorum. Eşimde bi hafta önce varikösel ameliyatı oldu ama tutar mı bilmiyorum
Doktor özellikle dedi bi süre yok ne zaman isterseniz diyeEşiniz bir hafta önce Varikosel ameliyatı olduysa. Doktorlar üç hafta ilişki yok der. Doktorunuza danışın bence öyle ilişki olsun. Eşiniz yeni ameliyatlı olduğu İçin sıkıntı olabilir belki
Benim de eşim varikosel den ameliyat olmuştu 1 ay ilişki olmayacak demişti doktor canımDoktor özellikle dedi bi süre yok ne zaman isterseniz diye
Eşinin değerleri de farkedebilir canım. Düşük riski vs. Olmasın diye olabilri bilemiyorum artık ama bize yasak yok dedi.Benim de eşim varikosel den ameliyat olmuştu 1 ay ilişki olmayacak demişti doktor canım
zaten pik değil bence c çizgisi kadar koyu değil gibi hakkınızda hayırlısı olsun.Kızlar dünden bu yana aşırı akıntım var ovü testleriyle yakalayamamıştım ilk kez yakaladım ve pik diye düşünüyorum. Eşimde bi hafta önce varikösel ameliyatı oldu ama tutar mı bilmiyorum
ben bişey göremedim üzgünümKızlar sizce var mı yok mu
Bence pik cank bugun be yarini degerendirin mtlaka yarinda test yap silikse tamamdir zaten insallah gzl hberlerleMerhabalar . Ovulasyon testim pik olmuş mu ? İlk defa kullanıyorum
Çok teşekkür ederim cevap İçin . İçimi rahatlattınızBence pik cank bugun be yarini degerendirin mtlaka yarinda test yap silikse tamamdir zaten insallah gzl hberlerle
Canım merhaba bende bir şey danışmak istiyorm adetim duzensiz ilişkiden 48 gün sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı geç döllenme olabilir mi sence bidaha yapmalı mıyım senceEşiniz bir hafta önce Varikosel ameliyatı olduysa. Doktorlar üç hafta ilişki yok der. Doktorunuza danışın bence öyle ilişki olsun. Eşiniz yeni ameliyatlı olduğu İçin sıkıntı olabilir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?