Ovülasyon testim pik mi?

bebekh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2023
122
25
28
23
Kızlar yardımcı olur musunuz lütfen pik olmuş mu ikisi de aynı koyulukta değil ama baya belirgin
401C255E-EA47-4499-ABCD-07613AFD6FEE.webp

Yok pik olmamış henüz ama 1-2 güne olur gibi

Bugün şeffaf akıntım başlayınca acaba mı dedim. Birde bir sorum daha olacak.Şeffaf akıntı yumurta çatlayınca mı başlıyor yoksa olgunlaşınca mı
Akıntı kısmını hiç bilmiyorum akıntı takibi yapabilme becerim yok asla :(

benim akıntı ne zaman böyle yoğun beyaz yumurta akı akıntı olursa o zaman çatladığını anlıyorum. Çatlamadan 2 gün önce falan şeffaf akıntı çoğalıyor ve böyle sabahları ateşle uyanıyorum, vücut sıcaklığım yüksek oluyor.

Bugün şeffaf akıntım başlayınca acaba mı dedim. Birde bir sorum daha olacak.Şeffaf akıntı yumurta çatlayınca mı başlıyor yoksa olgunlaşınca mı
Testeler çok doğruyu göstermeyebilir kendinizi takip edebilirsiniz benim çatlamamadan 2 gün önce şeffaf akıntım oldu çatlama günü de uzayan şeffaf yumurta akı gibi geldi öncesi çağlama günü ve sonrasını üç gün değerlendirdim

Testeler çok doğruyu göstermeyebilir kendinizi takip edebilirsiniz benim çatlamamadan 2 gün önce şeffaf akıntım oldu çatlama günü de uzayan şeffaf yumurta akı gibi geldi öncesi çağlama günü ve sonrasını üç gün değerlendirdim
Olumlu sonuç aldınız mı yoksa bu ay mı denediniz

pik değil canım ama yinede bugünü değerlendir. hangi marka bu laboquick mi
evet laboguick dün değerlendirdim bakalım birde mayısta yapmıştım tabi tutmadı ama onu da ekleyeyim oda pik olmadan silikleşmişti

Eklentiler

• 041442C2-ED27-48D1-BD91-C4914134D746.webp
    041442C2-ED27-48D1-BD91-C4914134D746.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 59
evet laboguick dün değerlendirdim bakalım birde mayısta yapmıştım tabi tutmadı ama onu da ekleyeyim oda pik olmadan silikleşmişti
aynı markayla bende bu ay böyle bişey yaşadım sürekli t ve c çizgisi aynı koyuluktaydı. çokta güvenerek almıştım ama bu marka beni yanılttı açıkçası o yüzden akıntınızı takip edin ve en koyu çıkan günleri de değerlendirin

aynı markayla bende bu ay böyle bişey yaşadım sürekli t ve c çizgisi aynı koyuluktaydı. çokta güvenerek almıştım ama bu marka beni yanılttı açıkçası o yüzden akıntınızı takip edin ve en koyu çıkan günleri de değerlendirin
Bende de bu ay laboquick sürekli pik cıktı

İnternette en iyisi bu diye bunu almıştım bilemedim

doktor arkadaşıma sorduğumda ovülasyon testi diye bişey yoktur dedi :)) tamamen ticaret amaçlı ve insanları daha çok strese sokuyor dedi laboquick markaya çok güvenmiştim ama maalesef yanılttı
Yok ben çok iyi bir prof.a gittim tüp bebek uzmanı o önerdi bize.ben 50li paket aldığımda cok iyi çıkmıştı bu son seride bir sıkıntı var burda da gördüm sorun olanları

Back
X