Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün şeffaf akıntım başlayınca acaba mı dedim. Birde bir sorum daha olacak.Şeffaf akıntı yumurta çatlayınca mı başlıyor yoksa olgunlaşınca mıYok pik olmamış henüz ama 1-2 güne olur gibi
Akıntı kısmını hiç bilmiyorum akıntı takibi yapabilme becerim yok aslaBugün şeffaf akıntım başlayınca acaba mı dedim. Birde bir sorum daha olacak.Şeffaf akıntı yumurta çatlayınca mı başlıyor yoksa olgunlaşınca mı
inşallah bilen biri çıkar yazar kafam çok karıştı yineAkıntı kısmını hiç bilmiyorum akıntı takibi yapabilme becerim yok asla![]()
Testeler çok doğruyu göstermeyebilir kendinizi takip edebilirsiniz benim çatlamamadan 2 gün önce şeffaf akıntım oldu çatlama günü de uzayan şeffaf yumurta akı gibi geldi öncesi çağlama günü ve sonrasını üç gün değerlendirdimBugün şeffaf akıntım başlayınca acaba mı dedim. Birde bir sorum daha olacak.Şeffaf akıntı yumurta çatlayınca mı başlıyor yoksa olgunlaşınca mı
Olumlu sonuç aldınız mı yoksa bu ay mı denedinizTesteler çok doğruyu göstermeyebilir kendinizi takip edebilirsiniz benim çatlamamadan 2 gün önce şeffaf akıntım oldu çatlama günü de uzayan şeffaf yumurta akı gibi geldi öncesi çağlama günü ve sonrasını üç gün değerlendirdim
Arkadaşlar yok mu bilgisi olan başka biri gerçekten ihtiyacım varKızlar yardımcı olur musunuz lütfen pik olmuş mu ikisi de aynı koyulukta değil ama baya belirginEki Görüntüle 3356127
Bu ay denedim beklemedeyim inşallahOlumlu sonuç aldınız mı yoksa bu ay mı denediniz
pik değil canım ama yinede bugünü değerlendir. hangi marka bu laboquick miArkadaşlar yok mu bilgisi olan başka biri gerçekten ihtiyacım var
evet laboguick dün değerlendirdim bakalım birde mayısta yapmıştım tabi tutmadı ama onu da ekleyeyim oda pik olmadan silikleşmiştipik değil canım ama yinede bugünü değerlendir. hangi marka bu laboquick mi
aynı markayla bende bu ay böyle bişey yaşadım sürekli t ve c çizgisi aynı koyuluktaydı. çokta güvenerek almıştım ama bu marka beni yanılttı açıkçası o yüzden akıntınızı takip edin ve en koyu çıkan günleri de değerlendirinevet laboguick dün değerlendirdim bakalım birde mayısta yapmıştım tabi tutmadı ama onu da ekleyeyim oda pik olmadan silikleşmişti
Bende de bu ay laboquick sürekli pik cıktıaynı markayla bende bu ay böyle bişey yaşadım sürekli t ve c çizgisi aynı koyuluktaydı. çokta güvenerek almıştım ama bu marka beni yanılttı açıkçası o yüzden akıntınızı takip edin ve en koyu çıkan günleri de değerlendirin
Başka marka alıp birlikte deneyinevet laboguick dün değerlendirdim bakalım birde mayısta yapmıştım tabi tutmadı ama onu da ekleyeyim oda pik olmadan silikleşmişti
Bir de hormon testi yaptırdınız mı daha önceKızlar yardımcı olur musunuz lütfen pik olmuş mu ikisi de aynı koyulukta değil ama baya belirginEki Görüntüle 3356127
doktor arkadaşıma sorduğumda ovülasyon testi diye bişey yoktur dedi :)) tamamen ticaret amaçlı ve insanları daha çok strese sokuyor dedi laboquick markaya çok güvenmiştim ama maalesef yanılttıBende de bu ay laboquick sürekli pik cıktı
Evet normal zamanda yaptırdım reglken sürekli cumartesi pazara geliyor onda sorun çıkmadıBir de hormon testi yaptırdınız mı daha önce
İnternette en iyisi bu diye bunu almıştım bilemedimaynı markayla bende bu ay böyle bişey yaşadım sürekli t ve c çizgisi aynı koyuluktaydı. çokta güvenerek almıştım ama bu marka beni yanılttı açıkçası o yüzden akıntınızı takip edin ve en koyu çıkan günleri de değerlendirin
Yok ben çok iyi bir prof.a gittim tüp bebek uzmanı o önerdi bize.ben 50li paket aldığımda cok iyi çıkmıştı bu son seride bir sıkıntı var burda da gördüm sorun olanlarıdoktor arkadaşıma sorduğumda ovülasyon testi diye bişey yoktur dedi :)) tamamen ticaret amaçlı ve insanları daha çok strese sokuyor dedi laboquick markaya çok güvenmiştim ama maalesef yanılttı