Ovülasyon testim pik mi?

Eklentiler

• B8F0E65C-C3D4-400C-99EA-0E4CECED5C21.webp
    B8F0E65C-C3D4-400C-99EA-0E4CECED5C21.webp
    30 KB · Görüntüleme: 44
Benim bildiğim, forumdaki hamile kalan kadinlarin söyledikleri bu yönde devam et göreceksin koyulasacagini
Bak silikleşti dün inşallah tutmuştur bütün günleri değerlendirdik benim umudum yok ama hakkımızdan hayırlısı

Eklentiler

• B302F075-E1C1-4ABF-9C71-1D899445BD9B.webp
    B302F075-E1C1-4ABF-9C71-1D899445BD9B.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 34
Ahh inşallah rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın teşekkür ederim 🤩🥰
Amin canım en hayırlısı için dua et olmuyor diye uzulme ben hemen gebe kalmıştım ama sağlıksız ilerledi ve ileri haftalarda bebeğimi kaybettim 17. Haftada. Demem o ki benden çoook sonra hamile kalanlar şimdi doğurmak üzere öyle düşün. Kusmaktan hastanelerde geçmişti 3 aylik süreci her Allah'ın günü serumlar, ilaçlar vs. Hiiccc kafaya takma oldu olmadı diye de en hayırlısını bilemeyiz

Amin canım en hayırlısı için dua et olmuyor diye uzulme ben hemen gebe kalmıştım ama sağlıksız ilerledi ve ileri haftalarda bebeğimi kaybettim 17. Haftada. Demem o ki benden çoook sonra hamile kalanlar şimdi doğurmak üzere öyle düşün. Kusmaktan hastanelerde geçmişti 3 aylik süreci her Allah'ın günü serumlar, ilaçlar vs. Hiiccc kafaya takma oldu olmadı diye de en hayırlısını bilemaynen
Amin canım en hayırlısı için dua et olmuyor diye uzulme ben hemen gebe kalmıştım ama sağlıksız ilerledi ve ileri haftalarda bebeğimi kaybettim 17. Haftada. Demem o ki benden çoook sonra hamile kalanlar şimdi doğurmak üzere öyle düşün. Kusmaktan hastanelerde geçmişti 3 aylik süreci her Allah'ın günü serumlar, ilaçlar vs. Hiiccc kafaya takma oldu olmadı diye de en hayırlısını bilemeyiz
Orası öyle tabi ki bende evliliğimizin 5. Ayında hamile kaldım. Maalesef gelişmedi kürtaj oldum. Ondan sonra da hamile kalamadım eğer dursaydı Şuan kucağımda 3 aylıktı ama nasip değilmiş. Benimle evlenen herkesin kucağında kocaman bebekleri var bu biraz üzüyor. İnşallah bizim de sağlıkla kucağımıza alacağımız bebeklerimiz olur

Orası öyle tabi ki bende evliliğimizin 5. Ayında hamile kaldım. Maalesef gelişmedi kürtaj oldum. Ondan sonra da hamile kalamadım eğer dursaydı Şuan kucağımda 3 aylıktı ama nasip değilmiş. Benimle evlenen herkesin kucağında kocaman bebekleri var bu biraz üzüyor. İnşallah bizim de sağlıkla kucağımıza alacağımız bebeklerimiz olur
Ben evleneli de 2.5 yila yaklaştı. Benim de çevrem öyle. Ama çocuğunuz yokken de evliliğin tadını çıkarmaya bakın, herkesin düşüncesi farklı. Ben iyi ki yapmadım diyorum iyice bir taniyayim ondan sonra. 5 ay da çok kısa bir süre bana göre size göre normalmis. Ben 2. Yıla yakin denedim zaten

Ben evleneli de 2.5 yila yaklaştı. Benim de çevrem öyle. Ama çocuğunuz yokken de evliliğin tadını çıkarmaya bakın, herkesin düşüncesi farklı. Ben iyi ki yapmadım diyorum iyice bir taniyayim ondan sonra. 5 ay da çok kısa bir süre bana göre size göre normalmis. Ben 2. Yıla yakin denedimbe
Ben daha 16 aylık evliyim ama ne bileyim istiyoruz eşimle 5 yıldır birlikteyiz ama istiyoruz yine de hayırlısı en hayırlı zaman da gelsin inşallah

Kızlar yardımcı olur musunuz lütfen pik olmuş mu ikisi de aynı koyulukta değil ama baya belirginEki Görüntüle 3356127
Laboquick testlerini ben de kullanıyordum. Bu ay burada innovita daha iyi diye okudum o markayı aldım. Elimde de laboquick marka testlerden birkaç tane kaldı. Dün akşam iki markanın testini aynı anda yaptım ve innovitanın daha hassas olduğunu çok net gördüm. Bu ay inşallah sizin tutar. Testleri de aşağıya ekliyorum. Yorum sizin.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    48,3 KB · Görüntüleme: 26
Laboquick testlerini ben de kullanıyordum. Bu ay burada innovita daha iyi diye okudum o markayı aldım. Elimde de laboquick marka testlerden birkaç tane kaldı. Dün akşam iki markanın testini aynı anda yaptım ve innovitanın daha hassas olduğunu çok net gördüm. Bu ay inşallah sizin tutar. Testleri de aşağıya ekliyorum. Yorum sizin.
Mesajınızı yeni gördüm bat günüm yarın adet sancisi var sanırım yine olmadı 😕

Back
X