- 12 Temmuz 2022
- 25.018
- En iyi cevaplar
- 3
- 80.713
- 528
Ya da tüm akıntılar şeffaf gibi. KarışıkBu ben ya hayatımda hiç şeffaf akıntı olmadı sanki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya da tüm akıntılar şeffaf gibi. KarışıkBu ben ya hayatımda hiç şeffaf akıntı olmadı sanki![]()
Yeni alınanlarda sıkıntı oluyor ben de bu ay birgebeningunlugunden aldım onu denicem bakalım elimde laboquickte var karşılaştırıp atarım olmadı size
Arkadaşlar neden bugün yine pik gibiBu ben ya hayatımda hiç şeffaf akıntı olmadı sanki![]()
2-3 gün sürebiliyor çatlaması 3 tane çiğ havuç yiyinArkadaşlar neden bugün yine pik gibi
Aaaa gerçekten faydası var mı2-3 gün sürebiliyor çatlaması 3 tane çiğ havuç yiyin
Evet bugün deneyip yarın tekrar test yapın bende işe yaramıştıAaaa gerçekten faydası var mı
Sizin hala pik değil ki yarın piknolur gibi yanındaki çizgiden daha koyu olacak ama bugünleri değerlendirin.Arkadaşlar neden bugün yine pik gibi
Daha koyu olmasına gerek yok aynı koyulukta olması yeterli oluyorSizin hala pik değil ki yarın piknolur gibi yanındaki çizgiden daha koyu olacak ama bugünleri değerlendirin.
Benim bildiğim, forumdaki hamile kalan kadinlarin söyledikleri bu yönde devam et göreceksin koyulasacaginiDaha koyu olmasına gerek yok aynı koyulukta olması yeterli oluyor
Bak silikleşti dün inşallah tutmuştur bütün günleri değerlendirdik benim umudum yok ama hakkımızdan hayırlısıBenim bildiğim, forumdaki hamile kalan kadinlarin söyledikleri bu yönde devam et göreceksin koyulasacagini
Niye bu kadar umutsuzsunuz ki hakkınızda hayırlısı olsun. Degerlendirmissiniz zaten. Ayrıca sperm 3-4 gün içerde yaşıyor. Önceki günlerdeki ilişkilerde bile olmuş olabilirBak silikleşti dün inşallah tutmuştur bütün günleri değerlendirdik benim umudum yok ama hakkımızdan hayırlısı
10 aydır deniyoruz zaten yani bence illa ki o günlere denk gelen ilişki olmuşturNiye bu kadar umutsuzsunuz ki hakkınızda hayırlısı olsun. Degerlendirmissiniz zaten. Ayrıca sperm 3-4 gün içerde yaşıyor. Önceki günlerdeki ilişkilerde bile olmuş olabilir
Olsun canım gayet normal bir süre içimdeki his bu ay veya diğer aya hamile kalacağını söylüyor10 aydır deniyoruz zaten yani bence illa ki o günlere denk gelen ilişki olmuşturo yüzden
Ahh inşallah rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın teşekkür ederimOlsun canım gayet normal bir süre içimdeki his bu ay veya diğer aya hamile kalacağını söylüyor![]()
Amin canım en hayırlısı için dua et olmuyor diye uzulme ben hemen gebe kalmıştım ama sağlıksız ilerledi ve ileri haftalarda bebeğimi kaybettim 17. Haftada. Demem o ki benden çoook sonra hamile kalanlar şimdi doğurmak üzere öyle düşün. Kusmaktan hastanelerde geçmişti 3 aylik süreci her Allah'ın günü serumlar, ilaçlar vs. Hiiccc kafaya takma oldu olmadı diye de en hayırlısını bilemeyizAhh inşallah rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın teşekkür ederim![]()
Orası öyle tabi ki bende evliliğimizin 5. Ayında hamile kaldım. Maalesef gelişmedi kürtaj oldum. Ondan sonra da hamile kalamadım eğer dursaydı Şuan kucağımda 3 aylıktı ama nasip değilmiş. Benimle evlenen herkesin kucağında kocaman bebekleri var bu biraz üzüyor. İnşallah bizim de sağlıkla kucağımıza alacağımız bebeklerimiz olurAmin canım en hayırlısı için dua et olmuyor diye uzulme ben hemen gebe kalmıştım ama sağlıksız ilerledi ve ileri haftalarda bebeğimi kaybettim 17. Haftada. Demem o ki benden çoook sonra hamile kalanlar şimdi doğurmak üzere öyle düşün. Kusmaktan hastanelerde geçmişti 3 aylik süreci her Allah'ın günü serumlar, ilaçlar vs. Hiiccc kafaya takma oldu olmadı diye de en hayırlısını bilemaynen
Amin canım en hayırlısı için dua et olmuyor diye uzulme ben hemen gebe kalmıştım ama sağlıksız ilerledi ve ileri haftalarda bebeğimi kaybettim 17. Haftada. Demem o ki benden çoook sonra hamile kalanlar şimdi doğurmak üzere öyle düşün. Kusmaktan hastanelerde geçmişti 3 aylik süreci her Allah'ın günü serumlar, ilaçlar vs. Hiiccc kafaya takma oldu olmadı diye de en hayırlısını bilemeyiz
Ben evleneli de 2.5 yila yaklaştı. Benim de çevrem öyle. Ama çocuğunuz yokken de evliliğin tadını çıkarmaya bakın, herkesin düşüncesi farklı. Ben iyi ki yapmadım diyorum iyice bir taniyayim ondan sonra. 5 ay da çok kısa bir süre bana göre size göre normalmis. Ben 2. Yıla yakin denedim zatenOrası öyle tabi ki bende evliliğimizin 5. Ayında hamile kaldım. Maalesef gelişmedi kürtaj oldum. Ondan sonra da hamile kalamadım eğer dursaydı Şuan kucağımda 3 aylıktı ama nasip değilmiş. Benimle evlenen herkesin kucağında kocaman bebekleri var bu biraz üzüyor. İnşallah bizim de sağlıkla kucağımıza alacağımız bebeklerimiz olur
Ben daha 16 aylık evliyim ama ne bileyim istiyoruz eşimle 5 yıldır birlikteyiz ama istiyoruz yine de hayırlısı en hayırlı zaman da gelsin inşallahBen evleneli de 2.5 yila yaklaştı. Benim de çevrem öyle. Ama çocuğunuz yokken de evliliğin tadını çıkarmaya bakın, herkesin düşüncesi farklı. Ben iyi ki yapmadım diyorum iyice bir taniyayim ondan sonra. 5 ay da çok kısa bir süre bana göre size göre normalmis. Ben 2. Yıla yakin denedimbe
Laboquick testlerini ben de kullanıyordum. Bu ay burada innovita daha iyi diye okudum o markayı aldım. Elimde de laboquick marka testlerden birkaç tane kaldı. Dün akşam iki markanın testini aynı anda yaptım ve innovitanın daha hassas olduğunu çok net gördüm. Bu ay inşallah sizin tutar. Testleri de aşağıya ekliyorum. Yorum sizin.Kızlar yardımcı olur musunuz lütfen pik olmuş mu ikisi de aynı koyulukta değil ama baya belirginEki Görüntüle 3356127
Mesajınızı yeni gördüm bat günüm yarın adet sancisi var sanırım yine olmadıLaboquick testlerini ben de kullanıyordum. Bu ay burada innovita daha iyi diye okudum o markayı aldım. Elimde de laboquick marka testlerden birkaç tane kaldı. Dün akşam iki markanın testini aynı anda yaptım ve innovitanın daha hassas olduğunu çok net gördüm. Bu ay inşallah sizin tutar. Testleri de aşağıya ekliyorum. Yorum sizin.