Ovülasyon testim pik olmadan silikleşti

buse2577

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2024
19
1
1
55
Böyle bir durum yaşayan var mı

Eklentiler

• IMG_8687.webp
    IMG_8687.webp
    23 KB · Görüntüleme: 51
Değerlendirdim ama ebru hanım testin sahibi pik değil pike çok yaklaşmış dedi acab o gün iki tane test yapsaydım pik olacakmıydı
Bence pik gibi duruyor aynı koyulukta cikmis ama çizgi ince. Butun testlerde çizgi ince çıkıyor. Testten kaynaklı bir durum gibi.
Adetin kaçıncı gunundesin?

Klomen falan kullandınız mı? Normalde yumurtlama problemi çekmezdim ben ama bu ay klomenden sonra çatlatma iğnesi yapmadım, kendiliğinden çatlamasını bekledik ama ben de bu ay ovülasyon testinde ilk defa pik görmedim, galiba çatlamadı

Klomen falan kullandınız mı? Normalde yumurtlama problemi çekmezdim ben ama bu ay klomenden sonra çatlatma iğnesi yapmadım, kendiliğinden çatlamasını bekledik ama ben de bu ay ovülasyon testinde ilk defa pik görmedim, galiba çatlamadıYok kullanmadım sadece Hsg çektirdim ikinci ayımfayım

Klomen falan kullandınız mı? Normalde yumurtlama problemi çekmezdim ben ama bu ay klomenden sonra çatlatma iğnesi yapmadım, kendiliğinden çatlamasını bekledik ama ben de bu ay ovülasyon testinde ilk defa pik görmedim, galiba çatlamadı
Hayır kullanmadım sadece Hsg çektirdim ikinci ayımdayım

Back
X