Biraz bekle koyulaşma olmazsa akşam 8 de Tekrar yap benceAa bn onzamn az bekletmisim testi galiba ben yeni yaptım koyulaşır mi peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz bekle koyulaşma olmazsa akşam 8 de Tekrar yap benceAa bn onzamn az bekletmisim testi galiba ben yeni yaptım koyulaşır mi peki
Canm ben gebelik var mı yok mu diye yapiyormBiraz bekle koyulaşma olmazsa akşam 8 de Tekrar yap bence
Şuan daha yumurtlama olmamaışCanim bugünkü ovulasyon testim bakar mısın qnlamadigim nokta c de çok koyu çıkmıyor neden
Yumurtlama değil Ekim'de ovulasyon testi olmadığı için gebelik var mibyok mu diye bakmak için yapmistimŞuan daha yumurtlama olmamaış
Gebelik için yaptıysanız da yok çünkü ovulasyon testinin sürekli çift çizgi koyu kırmızı çıkması lazım gebelik için kan vermeniz daha uygunYumurtlama değil Ekim'de ovulasyon testi olmadığı için gebelik var mibyok mu diye bakmak için yapmistim
Gebelik için yaptıysanız da yok çünkü ovulasyon testinin sürekli çift çizgi koyu kırmızı çıkması lazım gebelik için kan vermeniz daha uygun
Ovulasyon testi mi buBenim ovulasyon testimi de yorumlar mısınız ilk testim de c koyu çıkmıştı, en son iki test yaptım hep böyle t koyu çıkıyor bilen varsa Bi yardımcı olur mu?
EvetOvulasyon testi mi bu
T çizgisi her zaman çıkar vücutta lh hormonu her zaman vardır çünkü sadece yumurtlama döneminde artar
Benim de önce ç ve t koyu sonra ki gün böyleydi nedir acaba bu durumBenim ovulasyon testimi de yorumlar mısınız ilk testim de c koyu çıkmıştı, en son iki test yaptım hep böyle t koyu çıkıyor bilen varsa Bi yardımcı olur mu?
Adet olmayı bekliyorum son iki gün. haftalardır belim kasıklarım ağrıyor gecikme olunca test yapacağımBenim de önce ç ve t koyu sonra ki gün böyleydi nedir acaba bu durum
İnşallah gebelikolur hayırlısıylaAdet olmayı bekliyorum son iki gün. haftalardır belim kasıklarım ağrıyor gecikme olunca test yapacağım
Nasip değilmiş çok fena ağrılı adet oldumİnşallah gebelikolur hayırlısıyla
Canım t çizgisinin c kadar koyu olması gerekiyo diye biliyorum gebelik durumundaMerhaba kızlar reglim şuan için 1 gün gecikti düzenli regl olan biriyim dün ve bugün evde ovulasyon testinden yaptım çok koyu ikinci çizgi çıktı bende heveslenip bugün dayanamayıp gün içerisinde gebelik testi alıp hemen yaptım bariz bir şekilde negatif çıktı sizce ovulasyon testim neden bu şekilde çıkıyor geç döllenme vs olabilir mi böyle bir durum yaşayan var mı? Ovulasyon testimi paylaşıyorum aşağıda