• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon Testim???? Sizce ne dogru zaman mı?

Rica ederim güzel haberlerini bekliyorum Allahın izniyle :)
Bugün 17. Gün. Bugün de böyle çıktı. Bu arada dün koyduğum resim 15 dakka sonra koyulaştı. Fakat bugün yaptıgım böyle kaldı. Anlamadım ben bu testleri :KK12:

Eklentiler

• 20170105_123454-1.webp
    20170105_123454-1.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 42
Bugün 17. Gün. Bugün de böyle çıktı. Bu arada dün koyduğum resim 15 dakka sonra koyulaştı. Fakat bugün yaptıgım böyle kaldı. Anlamadım ben bu testleri :KK12:
Canım bundan sonra silikleşmeye başlayacak zaten. Hemen gitmiyor o lh hormonu yavaş yavaş silikleşçek sen ona değil koyu çıktıktan snra silikleşirse ona bakacaksın ve sen şuan yumurtladın, değerlendirmeye bak

Canım bundan sonra silikleşmeye başlayacak zaten. Hemen gitmiyor o lh hormonu yavaş yavaş silikleşçek sen ona değil koyu çıktıktan snra silikleşirse ona bakacaksın ve sen şuan yumurtladın, değerlendirmeye bak
Çok utanarak soruyorum ama bilemiyorum. bugün ilişkiye girersem şansım var yani dimi hala.

Çok utanarak soruyorum ama bilemiyorum. bugün ilişkiye girersem şansım var yani dimi hala.
Evet canım var tabi yumurtanın ne zaman dölleneceğini bilemeyiz. Spermler 48 yumurta 24 saat canlı kalabiliyor ama yumurta çatladıktan sonra ne kadar ilişki olursa şansı o kadar artar.

Back
X