- 23 Şubat 2021
- 178
- 112
- 53
- 29
- Konu Sahibi lale uzunkaya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20 nisanda pik yapmış gibi görünüyorKızlar size zahmet bakar mısınız?![]()
Çatlama günlerini değerlendirdiniz miKızlar size zahmet bakar mısınız?![]()
Aaaa20 nisanda pik yapmış gibi görünüyor
Çatlama günleri hangileri bilmiyorum ki ben değerlendirmeler yaptım amaÇatlama günlerini değerlendirdiniz mi
En koyu o geldi bana. Diğerlerinin hiç biri pik değil. Ama beklediği için de silikleşmiş olabilir.
Adetten 3 gün sonra başladım ilk testim diğerleri hep öyleydi sonra 29 nisanda da diğerlerine göre koyulaşma oldu sonra yine silik oldu beynim yandı benimde bilmiyorumEn koyu o geldi bana. Diğerlerinin hiç biri pik değil. Ama beklediği için de silikleşmiş olabilir.
20 nisan diğerlerine göre koyu. Pozitif olması için bildiğiniz gibi T ile C en az aynı koyulukta olması lazım. Öbür türlü negatiftir. Yine de siz yapmaya devam edin. Belki yumurtanız geç oluşur bu ay. 20 nisanda yaptığınız testin kurumadan önceki fotoğrafı var mı?Adetten 3 gün sonra başladım ilk testim diğerleri hep öyleydi sonra 29 nisanda da diğerlerine göre koyulaşma oldu sonra yine silik oldu beynim yandı benimde bilmiyorum
Teşekkür ederim bilgileriniz için. Böyleydi 20 nisan20 nisan diğerlerine göre koyu. Pozitif olması için bildiğiniz gibi T ile C en az aynı koyulukta olması lazım. Öbür türlü negatiftir. Yine de siz yapmaya devam edin. Belki yumurtanız geç oluşur bu ay. 20 nisanda yaptığınız testin kurumadan önceki fotoğrafı var mı?
Evet 20 nisan pik. Keşke 19 unda da yapsaydınızTeşekkür ederim bilgileriniz için. Böyleydi 20 nisan
Değerlendirdim yanlış hatırlamıyorsam ama insallah değerlendirmişimdir. Kaçırırsam valla bütün testleri yerim gofret gibi yeter artıkEvet 20 nisan pik. Keşke 19 unda da yapsaydınız19 da pik olabilir.
İnşallah bebeğiniz sizinledirDeğerlendirdim yanlış hatırlamıyorsam ama insallah değerlendirmişimdir. Kaçırırsam valla bütün testleri yerim gofret gibi yeter artık![]()
İnsalllaaaah çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için çok mutlu ettinizİnşallah bebeğiniz sizinledir![]()
Rica ederim ne demekİnsalllaaaah çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için çok mutlu ettiniz![]()
Güzel bilgiler teşekkür ederimPik T çizgisinin C ile aynı koyulukta ya da daha koyu olması demek. O gün yumurtlama olur. Ertesi gün T çizgisi silikleșir bu da çatlama demektir. Yumurtlama çatlama ve çatlamadan sonraki gün değerlendirilir spermde sorun yoksa.
Bazen yumurtlama iki gün olur arka arkaya pik olur çatlama 3.gün olur
Birsey soracağım son kez testlere devam etmeli miyim peki artık? Bat 11 MayısRica ederim ne demek![]()
Rica ederim çatlama görünce testi bırakabilirsinizGüzel bilgiler teşekkür ederim![]()
Ben olsam devam ederim.Birsey soracağım son kez testlere devam etmeli miyim peki artık? Bat 11 Mayıs![]()
Bende devam ediyorum o haldeBen olsam devam ederim.![]()