Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim döngü belirsiz canım çok düzensiz ama bu bencede baya pik yaniDaha yeni pik olmus canm adet döngüsü 33-35 gün olanlar genelde 22-23. Günlerde yumurtlar, döngüsü 28 gün olanlar 14. Günde yumurtlar 1-2 gün erken yada gec olabilir tabi. Bugunu ve sonraki 3 günü ust uste degerlendirmelisin
Döngü düzensizse yumurtlama günü de her ay değişir malesef. Ne güzel piki yakalamışsin kaçırmaBenim döngü belirsiz canım çok düzensiz ama bu bencede baya pik yani![]()
Allahm ben pik cumartesi geçti diye yapmayacaktım bile neyse içim rahat etmedi devam edeyim dedim de bu ne arkadaş ilk defa böyle kop koyu görüyorum sanki hamilelik testi çift çıkmış kadar sevindimDöngü düzensizse yumurtlama günü de her ay değişir malesef. Ne güzel piki yakalamışsin kaçırmayarın da devam et bazen 2-3 gün sürüyor yumurtlama hali, o zaman daha uzun süre degerlendirmen gerekir
Yaa ne güzel baya iyi bi büyüklüğe gelmis yumurtan demekki insallah bebiş gelir bununlaAllahm ben pik cumartesi geçti diye yapmayacaktım bile neyse içim rahat etmedi devam edeyim dedim de bu ne arkadaş ilk defa böyle kop koyu görüyorum sanki hamilelik testi çift çıkmış kadar sevindim![]()
Yarın silikleşirse yumurtlama olmuş demek oluyor dimi canmBelki yarına daha da koyulaşabilir yarın da test yap ama bugunden itibaren degerlendir
Evet yarin siliklesirse bu pik yarin da çatlama oluyo demek ama yarin bundan daha da koyu olabilirYarın silikleşirse yumurtlama olmuş demek oluyor dimi canm
Yok canım yarın silikleşesirse çatlama olmuş demektir çatlama günğnü de değerlendireceksinYarın silikleşirse yumurtlama olmuş demek oluyor dimi canm
Pik olmuş canım benim de bugün pik oldu bugünü yarını değerlendirinTam olarak böyleEki Görüntüle 2701860
Yarın tekrar test yap bende yapıcam çatlamış oolur umarımPik olmuş canım benim de bugün pik oldu bugünü yarını değerlendirin![]()
Yumurtlama olmuş yumurta çatlamış demekYarın silikleşirse yumurtlama olmuş demek oluyor dimi canm
Geçen hafta salı günü doktor yumurtan gelişmemiş dediydi acaba sonradan mı gelişti büyüdü kiYaa ne güzel baya iyi bi büyüklüğe gelmis yumurtan demekki insallah bebiş gelir bununla![]()
Değerlendiririz olsun yeter ki Allahım inşaAllah bu ay olurYok canım yarın silikleşesirse çatlama olmuş demektir çatlama günğnü de değerlendireceksin
Aynı zaman hamilelik haberi alırız inşaAllahPik olmuş canım benim de bugün pik oldu bugünü yarını değerlendirin![]()
İnşallah canım İnşallahAynı zaman hamilelik haberi alırız inşaAllah![]()
Senin nasıl ovulasyon testine baka bilirmiyimİnşallah canım İnşallah![]()
Fiyatlri nekdr bu testlerinTam olarak böyleEki Görüntüle 2701860