Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu şekilde

Eklentiler

• IMG-20201008-WA0002.webp
    IMG-20201008-WA0002.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 24
Geçen hafta salı günü doktor yumurtan gelişmemiş dediydi acaba sonradan mı gelişti büyüdü ki 😍🤭
Gelismis demekki. Ama forumda biri yazmış ki "ben 1 senedir ovulasyon testi yapıyorum her ay da pik görüyorum ama doktora gittiğimde yumurtamin hiç gelişmediğini söyledi, bu testler yumurta tam kıvamına gelmese bile pik gösteriyor 1 senemi boşa harcadim" yazmış bunu okuyunca moralim cok bozulmustu. Ben de 3 aydır deniyorum pik görüyorum ama gebe kalamadim henüz. Bakalim inşallah görürüz ♥️

Gelismis demekki. Ama forumda biri yazmış ki "ben 1 senedir ovulasyon testi yapıyorum her ay da pik görüyorum ama doktora gittiğimde yumurtamin hiç gelişmediğini söyledi, bu testler yumurta tam kıvamına gelmese bile pik gösteriyor 1 senemi boşa harcadim" yazmış bunu okuyunca moralim cok bozulmustu. Ben de 3 aydır deniyorum pik görüyorum ama gebe kalamadim henüz. Bakalim inşallah görürüz ♥
Üzüldüm şimdi biraz ümidim kırıldı açıkcası yinede değerlendireceğim ama bende de olacağını sanmıyorum o zaman 🙁

Üzüldüm şimdi biraz ümidim kırıldı açıkcası yinede değerlendireceğim ama bende de olacağını sanmıyorum o zaman 🙁
Hayır öyle düşünme nerden biliyorsun ne kadar büyüdüğünü veya kalitesini. Olumlu düşün inşallah olacak. Ne kadar zamandır deniyosunuz?

Ocaktan beri deniyoruz 🥺
Daha 1 sene olmamış canım ne kadar stres yapma desem de engel olamazsın biliyorum. Bizim de 4. Ayımız ama her ay bi beklenti bi hayal kırıklığı, zor tabi. İnşallah bir an önce sağlıklı hayırlı bebekler nasip olur isteyen herkese

Daha 1 sene olmamış canım ne kadar stres yapma desem de engel olamazsın biliyorum. Bizim de 4. Ayımız ama her ay bi beklenti bi hayal kırıklığı, zor tabi. İnşallah bir an önce sağlıklı hayırlı bebekler nasip olur isteyen herkese
Aynen daha bir sene olmadı da işte ne bilim istiyoruz ya olmuyor 🤭

Benimde bugun pik oldu sabah aksam iki kere yaptım ikiside koyuydu bugun pik olanlar 15 20 gün sonra konusalım 🤗

Eklentiler

• IMG_20201010_014538.webp
    IMG_20201010_014538.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 24
Back
X