25 tanesi artı 5 hamilelik testi 8 euroya aldım almanyadaym benFiyatlri nekdr bu testlerin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
25 tanesi artı 5 hamilelik testi 8 euroya aldım almanyadaym benFiyatlri nekdr bu testlerin
Anladim saolun25 tanesi artı 5 hamilelik testi 8 euroya aldım almanyadaym ben
TabiSenin nasıl ovulasyon testine baka bilirmiyim![]()
Senin nasıl ovulasyon testine baka bilirmiyim![]()
Ben 20 ovü testi 5 gebelik testi 33 tl ye aldımFiyatlri nekdr bu testlerin
Maşallah benimkinden sanki daha da koyuBu şekilde
Tekli satilmiyomuBen 20 ovü testi 5 gebelik testi 33 tl ye aldım
Olabilir takvimim uygulamasını kullanıyorum takvime görede bugündü yumurtlama günüMaşallah benimkinden sanki daha da koyu
Bilmiyorum bakmadım çoklu almak istediğimden eczaneden tekli alabilirsinizTekli satilmiyomu
Gelismis demekki. Ama forumda biri yazmış ki "ben 1 senedir ovulasyon testi yapıyorum her ay da pik görüyorum ama doktora gittiğimde yumurtamin hiç gelişmediğini söyledi, bu testler yumurta tam kıvamına gelmese bile pik gösteriyor 1 senemi boşa harcadim" yazmış bunu okuyunca moralim cok bozulmustu. Ben de 3 aydır deniyorum pik görüyorum ama gebe kalamadim henüz. Bakalim inşallah görürüzGeçen hafta salı günü doktor yumurtan gelişmemiş dediydi acaba sonradan mı gelişti büyüdü ki![]()
Üzüldüm şimdi biraz ümidim kırıldı açıkcası yinede değerlendireceğim ama bende de olacağını sanmıyorum o zamanGelismis demekki. Ama forumda biri yazmış ki "ben 1 senedir ovulasyon testi yapıyorum her ay da pik görüyorum ama doktora gittiğimde yumurtamin hiç gelişmediğini söyledi, bu testler yumurta tam kıvamına gelmese bile pik gösteriyor 1 senemi boşa harcadim" yazmış bunu okuyunca moralim cok bozulmustu. Ben de 3 aydır deniyorum pik görüyorum ama gebe kalamadim henüz. Bakalim inşallah görürüz ♥
Hayır öyle düşünme nerden biliyorsun ne kadar büyüdüğünü veya kalitesini. Olumlu düşün inşallah olacak. Ne kadar zamandır deniyosunuz?Üzüldüm şimdi biraz ümidim kırıldı açıkcası yinede değerlendireceğim ama bende de olacağını sanmıyorum o zaman![]()
Ocaktan beri deniyoruzHayır öyle düşünme nerden biliyorsun ne kadar büyüdüğünü veya kalitesini. Olumlu düşün inşallah olacak. Ne kadar zamandır deniyosunuz?
Daha 1 sene olmamış canım ne kadar stres yapma desem de engel olamazsın biliyorum. Bizim de 4. Ayımız ama her ay bi beklenti bi hayal kırıklığı, zor tabi. İnşallah bir an önce sağlıklı hayırlı bebekler nasip olur isteyen herkeseOcaktan beri deniyoruz![]()
Aynen daha bir sene olmadı da işte ne bilim istiyoruz ya olmuyorDaha 1 sene olmamış canım ne kadar stres yapma desem de engel olamazsın biliyorum. Bizim de 4. Ayımız ama her ay bi beklenti bi hayal kırıklığı, zor tabi. İnşallah bir an önce sağlıklı hayırlı bebekler nasip olur isteyen herkese
İnşaAllah hayırlı haberlerle konuşalımBenimde bugun pik oldu sabah aksam iki kere yaptım ikiside koyuydu bugun pik olanlar 15 20 gün sonra konusalım![]()