Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovulasyon testime bakar misiniz
Ben mi göremedim![]()
Evet bugün yapmaya başladım nasıl sizceBir iki gün daha bekleyin bence.Bu arada bugün mü test yapmaya başladınız?
Ovulasyon ile hamilelik öğrenilir miKoyulaşmasi lazım su an silik görünüyor ben de bugün test yapmaya başladım sanırım sizinkinden bir tik koyu o yüzden ben yarını beklicem değerlendirmek için sizde bir iki gün takip edin bence
Teşekkür ederim canımHayır canım ovulasyon testi sadece LH hormonunu ölçüyor ona göre yumurtlama gününü bulabiliyoruz.Gebelik hormonu HCG
Tekrar atayım yakından iyiceHayır canım ovulasyon testi sadece LH hormonunu ölçüyor ona göre yumurtlama gününü bulabiliyoruz.Gebelik hormonu HCG
Benim de bu attığım ilk hali yakından cekimNormalde T çizgisinin C çizgisi kadar koyu olması lazım veya ona yakın olması lazım bir iki güne kadar belirgin hale gelir :) ben de bugün saat 2 de testi yaptım baya belirgindi bundan koyuydu ama bekledikçe silikleşmiş tabii ben ilk halini baz alicam![]()
Adetinize bir kaç gün kala t çizgisi c den daha koyu çıkarsa genellikle hamilelik oluyorOvulasyon ile hamilelik öğrenilir mi