- 3 Mayıs 2021
- 61
- 13
- 38
- 32
- Konu Sahibi yengec kizi
-
Kesinlikle evet bugünKızlar yumurtlama günüm bugün mü ilk defa bu kadar koyu çıktıdiğer günler hiç yok gibiydi bir gün önce en azından biraz daha belirgin olmamalı mı Eki Görüntüle 2900907
Canım benimkine bakarmisin pik mi ?Kesinlikle evet bugün
Testi hangi saatte yaptınız? Sabah yaptıysanız tekrar edin çatlamak üzere benceKızlar yumurtlama günüm bugün mü ilk defa bu kadar koyu çıktıdiğer günler hiç yok gibiydi bir gün önce en azından biraz daha belirgin olmamalı mı Eki Görüntüle 2900907
Hadi inşallah DeğerlendireceğimKesinlikle evet bugün
17.00gibi yaptım çatlamada silikleşmiyor muTesti hangi saatte yaptınız? Sabah yaptıysanız tekrar edin çatlamak üzere bence
Şöyle söyleyeyim ben geçen ay denedim ve T çizgisi C çizgisinden koyuydu çatlama olacağı gün. Akşamına tekrar yaptım silikleşmeye başlamıştı o yüzden dedim17.00gibi yaptım çatlamada silikleşmiyor mu
Anladım tekrarlarım o zaman hayırlısı artıkŞöyle söyleyeyim ben geçen ay denedim ve T çizgisi C çizgisinden koyuydu çatlama olacağı gün. Akşamına tekrar yaptım silikleşmeye başlamıştı o yüzden dedim
Günde bazen 2 kere falan yapmak gerekiyor. Çatladıysa zaten 24-48 saat yumurta duracak demektir değerlendirin mutlakaAnladım tekrarlarım o zaman hayırlısı artık
Ayy yarin iki tane yapayım o zaman bi 14.00 -bir de 177.00-18..00 arası inşallah ya Rabbim hır isteyene versinGünde bazen 2 kere falan yapmak gerekiyor. Çatladıysa zaten 24-48 saat yumurta duracak demektir değerlendirin mutlaka
Bugün yarin değerlendircem peki yarin test silik olursa 2gün daha mı değerlendireyimAyy yarin iki tane yapayım o zaman bi 14.00 -bir de 177.00-18..00 arası inşallah ya Rabbim hır isteyene versin
Canım büyük ihtimal bugun çatlamış. Bugun ve yarını değerlendir. Doktorum bana Bi gün dolu Bi gün boş demişti ama yumurta çatladığında 2 gün üst üste olsa bişey olmaz bence daha çok değerlendirmiş olursunuz. Yarın yapın sabah ilk idrarla değil ama eğer daha silik çıkmışsa 13ü çatlamış demektir. Benim klomen kullanmadığım ay iki çizgi eşit çıkmıştı. İlaç kullandığım ay ise T çizgisi kontrol çizgisinden koyu çıktıBugün yarin değerlendircem peki yarin test silik olursa 2gün daha mı değerlendireyim
Evet kaçırmamak için çizgi koyulaştıkça günde iki kere yaparsanız daha iyi olur. Sadece yapmadan 1 saat önce sıvı alımını kesin doğru sonuçlar için. Allah bekleyen herkesin duasını kabul etsinAyy yarin iki tane yapayım o zaman bi 14.00 -bir de 177.00-18..00 arası inşallah ya Rabbim hır isteyene versin
Tamam canım çok sağolCanım büyük ihtimal bugun çatlamış. Bugun ve yarını değerlendir. Doktorum bana Bi gün dolu Bi gün boş demişti ama yumurta çatladığında 2 gün üst üste olsa bişey olmaz bence daha çok değerlendirmiş olursunuz. Yarın yapın sabah ilk idrarla değil ama eğer daha silik çıkmışsa 13ü çatlamış demektir. Benim klomen kullanmadığım ay iki çizgi eşit çıkmıştı. İlaç kullandığım ay ise T çizgisi kontrol çizgisinden koyu çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?