Kızlar ovulasyon testi kullanıyorum yumurtlama dönemimi anlayamadım 10.gün mü olmuş değerlendirdik o günleri tabiki çatlama olmuş mu bilgisi olan var mı yardımcı olur musunuz
Cnm tabi senin kararin ama bence alma sadce stres oluyor insanda 1 gun 2 gun ara ile birliktelik yasa insallah olur yoksa buna gore alsan her ay oldumu olmadimi diye kafayi yersin
Cnm tabi senin kararin ama bence alma sadce stres oluyor insanda 1 gun 2 gun ara ile birliktelik yasa insallah olur yoksa buna gore alsan her ay oldumu olmadimi diye kafayi yersin
Evet daha önce yaptım dediğiniz gibi stresti ama tüp bebek tedavisi görüyorum 3 yıldır olmuyor amh 0.01 yumurtalama günüm belli olmuyor tekrar başlasam mı diye düşündüm
Evet daha önce yaptım dediğiniz gibi stresti ama tüp bebek tedavisi görüyorum 3 yıldır olmuyor amh 0.01 yumurtalama günüm belli olmuyor tekrar başlasam mı diye düşündüm
Arkadaşlar bende bu ay ilk kez kullandım ama emin olamadım sizce yumurtlama olmuş mu t çizgisinin koyu olması gerektiğini söylüyorlar ama bana sanki denildiği kadar koyu gelmedi
Arkadaşlar bende bu ay ilk kez kullandım ama emin olamadım sizce yumurtlama olmuş mu t çizgisinin koyu olması gerektiğini söylüyorlar ama bana sanki denildiği kadar koyu gelmedi Eki Görüntüle 3654932
Bende öyle yorumladım da bakalım inşallah tutmuştur hiç bir belirti henüz yok reglime de henüz bir hafta var kısmet artık canım isteyen herkese Rabbim nasip etsin