Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10-11 değerlendirdik bugün 12. Gün sabah yapmıştım bugünüde değerlendirelim o zaman10. Gün pik olmuş 11 çatlamaya geçmiş 10 11 12 mutlaka değerlendirseydin
Cnm tabi senin kararin ama bence alma sadce stres oluyor insanda 1 gun 2 gun ara ile birliktelik yasa insallah olur yoksa buna gore alsan her ay oldumu olmadimi diye kafayi yersinOvuladyon testi bende almak istiyorum hangi markayı tavsiye edersiniz
Evet daha önce yaptım dediğiniz gibi stresti ama tüp bebek tedavisi görüyorum 3 yıldır olmuyor amh 0.01Cnm tabi senin kararin ama bence alma sadce stres oluyor insanda 1 gun 2 gun ara ile birliktelik yasa insallah olur yoksa buna gore alsan her ay oldumu olmadimi diye kafayi yersin
İnnovita gayet iyi bende onunla takip ediyorum isterseniz sizde deneyebilirsinizEvet daha önce yaptım dediğiniz gibi stresti ama tüp bebek tedavisi görüyorum 3 yıldır olmuyor amh 0.01yumurtalama günüm belli olmuyor tekrar başlasam mı diye düşündüm
Adetiniz bitikten sonra hemen mi başlasam fikriniz var mıİnnovita gayet iyi bende onunla takip ediyorum isterseniz sizde deneyebilirsiniz
Yumurtlama gününüzü bilmiyorsanız adetten hemen sonra başlamanız daha iyi bazısı adet sonrası yumurtlayabiliyorAdetiniz bitikten sonra hemen mi başlasam fikriniz var mı
Rabbim en kisa zamanda hayrlisiyla nasio etsin sizede isteyen tum kadinlaradaEvet daha önce yaptım dediğiniz gibi stresti ama tüp bebek tedavisi görüyorum 3 yıldır olmuyor amh 0.01yumurtalama günüm belli olmuyor tekrar başlasam mı diye düşündüm
1 Ekim 2-3 olmuş gibi duruyor canım 3 Ekim akşam çatlamış benceArkadaşlar bende bu ay ilk kez kullandım ama emin olamadım sizce yumurtlama olmuş mu t çizgisinin koyu olması gerektiğini söylüyorlar ama bana sanki denildiği kadar koyu gelmedi
Eki Görüntüle 3654932
Bende öyle yorumladım da bakalım inşallah tutmuştur hiç bir belirti henüz yok reglime de henüz bir hafta var kısmet artık canım isteyen herkese Rabbim nasip etsin1 Ekim 2-3 olmuş gibi duruyor canım 3 Ekim akşam çatlamış bence