Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar ovulasyon testi kullanıyorum yumurtlama dönemimi anlayamadım 10.gün mü olmuş değerlendirdik o günleri tabiki çatlama olmuş mu bilgisi olan var mı yardımcı olur musunuz
Cnm tabi senin kararin ama bence alma sadce stres oluyor insanda 1 gun 2 gun ara ile birliktelik yasa insallah olur yoksa buna gore alsan her ay oldumu olmadimi diye kafayi yersin
Cnm tabi senin kararin ama bence alma sadce stres oluyor insanda 1 gun 2 gun ara ile birliktelik yasa insallah olur yoksa buna gore alsan her ay oldumu olmadimi diye kafayi yersin
Evet daha önce yaptım dediğiniz gibi stresti ama tüp bebek tedavisi görüyorum 3 yıldır olmuyor amh 0.01 yumurtalama günüm belli olmuyor tekrar başlasam mı diye düşündüm
Evet daha önce yaptım dediğiniz gibi stresti ama tüp bebek tedavisi görüyorum 3 yıldır olmuyor amh 0.01 yumurtalama günüm belli olmuyor tekrar başlasam mı diye düşündüm