Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İnşallah canım evet göğüs hassasiyetim olmuştu birde tek taraflı kasık ağrım oluyordu arada onun harici çok anladığım bir belirti olmadı bazılarında akıntı vs oluyormuş ama bende olmadı mesela, valla bende öyleydim nasıl geçicek diyordum ama geçiyor kafayı biraz başka şeylere vermeye çalış
İnşallah canım evet göğüs hassasiyetim olmuştu birde tek taraflı kasık ağrım oluyordu arada onun harici çok anladığım bir belirti olmadı bazılarında akıntı vs oluyormuş ama bende olmadı mesela, valla bende öyleydim nasıl geçicek diyordum ama geçiyor kafayı biraz başka şeylere vermeye çalış
Denicem başka şeylere yoğunlaşmayı en azından bayram var arada sonrası zaten gelir diye düşünüyorum belirtilerim olursa inşallah burdan sizleri haberdar ederim
Kızlar merhaba bişey sorucaktım benim bugün midem bulanıyo çok. 2 gündürde kasıklarım ağrıyo bugün bıçak gibi saplandı gitti ama ağrı karıncalanma hissi devam ediyor.Kasıklarım 2-3 gündür dolu gibi Ve bi yarım saat kadar süren kasıkta seyirme oldu. Başımda hafiften bi tuhaflık var dönme desem dönme değil ığıl ığıl gibi tarif edemedim… sizce normal mi? Bu tarz durumları adet yaklaşırken yaşamam hiç