• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon Testime Acil Bakar Mısınız?

geccenurs

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2025
13
2
1
20
Kızlar size acil bir sorum var cevap verirseniz çok sevinirim biraz garip tarih tuttum ama umarım anlaşılır biçimde olmuştur bu benim ovülasyon testim, Ebe arkadaşım 4 mayısın pik günü olduğunu muhtemelen yumurtanın çatlayıp test çizgisinin silik olmaya başladığını söyledi ama emin olamadım lütfen sizde bakar mısınız?

Eklentiler

• IMG-20250506-WA0009.webp
    IMG-20250506-WA0009.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 176
Evet 4 pikin yani en yüksek lh seviyenin olduğu gün bu da bize yumurtlama olacak olgun yumurta hazır ve nazır diyor.Fakat 6 mayıs 5ten daha koyu geldi bana yanlıssam düzeltin yumurtlaman 2 gün sürdü demek bu

Evet 4 pikin yani en yüksek lh seviyenin olduğu gün bu da bize yumurtlama olacak olgun yumurta hazır ve nazır diyor.Fakat 6 mayıs 5ten daha koyu geldi bana yanlıssam düzeltin yumurtlaman 2 gün sürdü demek

Galiba öyle tam anlayamadım ben daha fazla koyu olacak derken silikleşmeye başladı 4 Mayısı değerlendirdim Ebe arkadaşıma sorunca sizinle aynı şeyi söyledi kendimi kötü hissettim sadece 1 gün değerlendirebildiğim için bilgisizliğime denk geldi maalesef ki

Sıkma canını mevlam kerimdir demiyor mu biz insanı bir meniden(spermden) yarattık diye.Benim de pik 25 nisandı 26 sabahı değerlendirebildim 26 da aksam değerlendirdim ama nasip de varsa olur yoksa hayıflanmaya gerek yok hem şimdiden evladımız için uğraşıyoruz baksana :)))

Sıkma canını mevlam kerimdir demiyor mu biz insanı bir meniden(spermden) yarattık diye.Benim de pik 25 nisandı 26 sabahı değerlendirebildim 26 da aksam değerlendirdim ama nasip de varsa olur yoksa hayıflanmaya gerek yok hem şimdiden evladımız için uğraşıyoruz baksana :)))

Çok haklısınız umarım tutar Ebe arkadaşım çatlamadan bir gün önce ve yumurtlama günü veyahut sonrası 2 değerlendirme daha iyi olurdu dedi bilmiyorum bende Rabbime bıraktım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Back
X