Tuvaletinizi kaç saat tuttunuz o önemli sıvı alımı yoksaKızlar bende pcos var ama LH hormonum 4 çokta yüksek değil neden böyle koyu en alttaki bugünün az önce yaptım acaba yumurtlama mı? Birde niyetliyim kaç saattir sıvı alımı yok onla alakası olabilir mi? Bi pik görmek nasip olmadı ya ben kaçırdım yada denk gelmedi..
Örnek attım canım 9 ayda ovulasyon profesörü oldum ben buda benimki
Canlar 16.00 gibi wc cıkmıstım. 18.30 da da tekrar cıktım testi yaptım. Bilirmisin bilmiyorum ama birgebeningünlüğü ebru ceylana attım bu testleri yumurtlama olmus 3 gün değerlendir dedi. Ama bana yumurtlama gibi gelmedi dediğiniz gibi aynı eşitlikte olması lazım en kötüTuvaletinizi kaç saat tuttunuz o önemli sıvı alımı yoksa
Herkeste kopkoyu olmuyo yalnız herkesin pik koyuluğu farklı sen yine de değerlendir bigün dolu bigün boşCanlar 16.00 gibi wc cıkmıstım. 18.30 da da tekrar cıktım testi yaptım. Bilirmisin bilmiyorum ama birgebeningünlüğü ebru ceylana attım bu testleri yumurtlama olmus 3 gün değerlendir dedi. Ama bana yumurtlama gibi gelmedi dediğiniz gibi aynı eşitlikte olması lazım en kötübi kere şu piki bende görüyüm ya
Yaa gerçekten mi bunu bilmiyordum canımHerkeste kopkoyu olmuyo yalnız herkesin pik koyuluğu farklı sen yine de değerlendir bigün dolu bigün boş
Standartı o aslında evet aynı koyulukta ya da daha koyu olmalı ama gerçekten herkesin koyuluğu farklı okadar çok arkadaşım ovülasyon yaptıki ben dahil hepsi de adeti düzenliydi ama koyuluklar farklıydıYaa gerçekten mi bunu bilmiyordum canımçok saol belki dediğin gibidir yarında yapıyım inşallah yumurtluyorumdur
Yani bende burda şahit oldum kimisi gercekten çok fazla koyu kimisi aynı dediğin gibi kişiden kişiye değişiyor demekki. Benimki bi tık açık diğerine göre farkıntayım ama inşallah yarın daha koyu görürüm. Ama şunuda belirtmek istiyorum kasıklarımda ağrı var ara ara inşallah diyorumStandartı o aslında evet aynı koyulukta ya da daha koyu olmalı ama gerçekten herkesin koyuluğu farklı okadar çok arkadaşım ovülasyon yaptıki ben dahil hepsi de adeti düzenliydi ama koyuluklar farklıydı
Ymurtlama günlerinde ağrır ebru abla da demiş zaten bence değerlendir bigün dolu bigün boş hem kafan ağrımaz kaçırdımmı diyeYani bende burda şahit oldum kimisi gercekten çok fazla koyu kimisi aynı dediğin gibi kişiden kişiye değişiyor demekki. Benimki bi tık açık diğerine göre farkıntayım ama inşallah yarın daha koyu görürüm. Ama şunuda belirtmek istiyorum kasıklarımda ağrı var ara ara inşallah diyorum
Amin değerlendirdim canım inşallah tutar çok saolYmurtlama günlerinde ağrır ebru abla da demiş zaten bence değerlendir bigün dolu bigün boş hem kafan ağrımaz kaçırdımmı diyeinşaAllah Allahın izniyle tutsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?