Ovülasyon testime bakabilir misiniz yumurtlama mı kızlar?

E L B A

♡ Kün Fe Yekün ♡
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2021
1.530
En iyi cevaplar
1
1.207
83
Kızlar bende pcos var ama LH hormonum 4 çokta yüksek değil neden böyle koyu en alttaki bugünün az önce yaptım acaba yumurtlama mı? Birde niyetliyim kaç saattir sıvı alımı yok onla alakası olabilir mi? Bi pik görmek nasip olmadı ya ben kaçırdım yada denk gelmedi..

Eklentiler

• D9102EF3-224B-4D74-9F92-5830C52203E1.webp
    D9102EF3-224B-4D74-9F92-5830C52203E1.webp
    53 KB · Görüntüleme: 58
  • 98048018-3EFB-4B02-A067-B4ECC53C3CC3.webp
    98048018-3EFB-4B02-A067-B4ECC53C3CC3.webp
    132 KB · Görüntüleme: 54
  • C4ECCD2E-F8CC-4642-8271-F844183F96DF.webp
    C4ECCD2E-F8CC-4642-8271-F844183F96DF.webp
    51 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar bende pcos var ama LH hormonum 4 çokta yüksek değil neden böyle koyu en alttaki bugünün az önce yaptım acaba yumurtlama mı? Birde niyetliyim kaç saattir sıvı alımı yok onla alakası olabilir mi? Bi pik görmek nasip olmadı ya ben kaçırdım yada denk gelmedi..
Tuvaletinizi kaç saat tuttunuz o önemli sıvı alımı yoksa

Örnek attım canım 9 ayda ovulasyon profesörü oldum ben buda benimki

Tuvaletinizi kaç saat tuttunuz o önemli sıvı alımı yoksa
Canlar 16.00 gibi wc cıkmıstım. 18.30 da da tekrar cıktım testi yaptım. Bilirmisin bilmiyorum ama birgebeningünlüğü ebru ceylana attım bu testleri yumurtlama olmus 3 gün değerlendir dedi. Ama bana yumurtlama gibi gelmedi dediğiniz gibi aynı eşitlikte olması lazım en kötü 😓 bi kere şu piki bende görüyüm ya 🥹

Canlar 16.00 gibi wc cıkmıstım. 18.30 da da tekrar cıktım testi yaptım. Bilirmisin bilmiyorum ama birgebeningünlüğü ebru ceylana attım bu testleri yumurtlama olmus 3 gün değerlendir dedi. Ama bana yumurtlama gibi gelmedi dediğiniz gibi aynı eşitlikte olması lazım en kötü 😓 bi kere şu piki bende görüyüm ya 🥹
Herkeste kopkoyu olmuyo yalnız herkesin pik koyuluğu farklı sen yine de değerlendir bigün dolu bigün boş

Herkeste kopkoyu olmuyo yalnız herkesin pik koyuluğu farklı sen yine de değerlendir bigün dolu bigün boş
Yaa gerçekten mi bunu bilmiyordum canım 😳 çok saol belki dediğin gibidir yarında yapıyım inşallah yumurtluyorumdur 🙏🏻

Yaa gerçekten mi bunu bilmiyordum canım 😳 çok saol belki dediğin gibidir yarında yapıyım inşallah yumurtluyorumdur 🙏🏻
Standartı o aslında evet aynı koyulukta ya da daha koyu olmalı ama gerçekten herkesin koyuluğu farklı okadar çok arkadaşım ovülasyon yaptıki ben dahil hepsi de adeti düzenliydi ama koyuluklar farklıydı

Standartı o aslında evet aynı koyulukta ya da daha koyu olmalı ama gerçekten herkesin koyuluğu farklı okadar çok arkadaşım ovülasyon yaptıki ben dahil hepsi de adeti düzenliydi ama koyuluklar farklıydı
Yani bende burda şahit oldum kimisi gercekten çok fazla koyu kimisi aynı dediğin gibi kişiden kişiye değişiyor demekki. Benimki bi tık açık diğerine göre farkıntayım ama inşallah yarın daha koyu görürüm. Ama şunuda belirtmek istiyorum kasıklarımda ağrı var ara ara inşallah diyorum 🙏🏻

Yani bende burda şahit oldum kimisi gercekten çok fazla koyu kimisi aynı dediğin gibi kişiden kişiye değişiyor demekki. Benimki bi tık açık diğerine göre farkıntayım ama inşallah yarın daha koyu görürüm. Ama şunuda belirtmek istiyorum kasıklarımda ağrı var ara ara inşallah diyorum 🙏🏻
Ymurtlama günlerinde ağrır ebru abla da demiş zaten bence değerlendir bigün dolu bigün boş hem kafan ağrımaz kaçırdımmı diye🐣 inşaAllah Allahın izniyle tutsun🐣

Reglinden itibaren 21. Güne kadar yap ovulasyon testini pcoslular geç yumurtlyor 21. Gün genelde lh vücutta her zaman bulunduğu için iki çizgi hep çıkar ama seninki barız silik saat olarak her zaman 15.00-18.00 arası yapmaya çalış en doğru sonuç bu saatler arası veriyor bence birde reglin bittiği gün ovulasyona başla taki görene kadar kimi regl bittikten 1 gün sonra bile yumurtlyor kimi 21. Gün çok değişken bu gerçekten

Back
X