Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testime bakabilir misiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

eddagokhan

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2020
248
132
23
31
F04A585B-DC85-449B-93A7-73A1DE784DE0.webp

Herkese günaydın , adet olamayan pcos hastasıyım reglden beri takipteyim 34. Günüm bugün , yumurtlamışmıyım ? T c kadar koyumu ayırt edemiyorum artık..

Eki Görüntüle 2910354
Herkese günaydın , adet olamayan pcos hastasıyım reglden beri takipteyim 34. Günüm bugün , yumurtlamışmıyım ? T c kadar koyumu ayırt edemiyorum artık..
Sanki çok az daha koyuluk olması gerekiyor gibi. Ama sıvı alımından falan olabilir. Siz yine de değerlendirin

Sanki çok az daha koyuluk olması gerekiyor gibi. Ama sıvı alımından falan olabilir. Siz yine de değerlendirin
Dimi bende o konuda çok gel git yaşadım sanki tam patlamadı gibi t çizgisi , ben aksama tekrar yapim testi çok teşekkür ederim , dün değerlendirmiştik akşamki teste göre devam edelim biz :)

S Spagetti bolonez canım tekrar merhaba,seni çok rahatsız ediyorum hakkını helal et 34. günümde bu sabah testim bu şekilde çıktı t bana c kadar koyu gelmedi ama yumurtlama olmuşmu sence ?
Kuzum yine de kırmızılığı var t nin, sen bugünü değerlendir yarına göre devam edersin, yarin ya baya koyu cikacak yada sonmeye başlayacak. Boş geçme, estağfurullah ne rahatsızlığı inşallah bu ay hayırlı haberi almayı nasip etsin rabbim 🙏

Dimi bende o konuda çok gel git yaşadım sanki tam patlamadı gibi t çizgisi , ben aksama tekrar yapim testi çok teşekkür ederim , dün değerlendirmiştik akşamki teste göre devam edelim biz :)
Bence de sen boş gecme inşallah nasibin seni bulur 😊

Kuzum yine de kırmızılığı var t nin, sen bugünü değerlendir yarına göre devam edersin, yarin ya baya koyu cikacak yada sonmeye başlayacak. Boş geçme, estağfurullah ne rahatsızlığı inşallah bu ay hayırlı haberi almayı nasip etsin rabbim 🙏
Çok teşekkür ederimm 🙏🏻 Boş geçmem bu günü bekliyorum an ve an 🥰 Allah razı olsun inşAllah nasip eder Allahım 🤲🏻🙏🏻

Dünkide bugünkide pik bugünüde değerendir ,akşam 1 test daha yap bakalım çatlayacakmı.

Back
X