Ovulasyon testime bakabilir mısınız

Hicret2016

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2016
31
7
86
32
Arkadaşlar merhaba polikistik over hastasıyım bu ay ilk kez ovulasyon testi kullanıyorum dün 12.gunumdu adetimin dün ge bugün test yaptım alttaki bugüne ait pik var mı sizce

Eklentiler

• IMG_20220630_165321.webp
    IMG_20220630_165321.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 128
Teşekkür ederim amin inşallah , pcos olunca yumurtlama için bile hemen heyecan yapmak istemiyorum resmen.

Ben pkoyum hiç yumurtlama testi kullanmadım adetlerim düzenli olduğu için çok merak ettim pik ne demek tamamen kırmızı olmasimi
İki çizginin de eşit koyulukta olmasıymış yahut t çizgisi daha koyu oluyormuş. Bu şekilde olduktan sonra yumurtlama 24-36 saat içinde olacakmış. Ben de ilk kez kullanıyorum ovulasyon testini

Evet bnde 28 günde bı adet oluyorum ama kıllanma falan var tabi seninki gizli pko galiba
Ay bilmiyom ki canım düzenli adet görmek bile sanki işe yaramıyor gibi diğer pkolar 3-5 ayda adet oluyor gebe kalabiliyor bizim ki en zoru gibi😓

Olur mu öyle şey kendini bu şekilde yargılama sende kolay hamile kalabilirsin yumurtalarinda çatlatmak için incir ceviz badem fındık fıstık ye bak nasıl çatlayacak görürsün

Yumurtlama normalde 14. Gun oluyor benim neden ihtiyaç duyuyorsun kullanamaya adetlerinde duzenliymis
Düzenli ama yumurtalarim.yeterince büyüyüp catlamiyor bu ay incir kürü ve soğan kürü yaptım acaba faydası olacak mı diye kontrol etmek istedim. Döngüm 28 ama bizim yumurtlama günümüz belli olmaz hatta yumurtlama gerçekleşip gerçekleşmediği bile. Bende insülin direnci, tüylenme ve sivilce problemi de var. Adet duzeni olsa bile diğer belirtiler ve tabi ki lh ve fsh değerleri pcos teşhisi veriyor

Düzenli ama yumurtalarim.yeterince büyüyüp catlamiyor bu ay incir kürü ve soğan kürü yaptım acaba faydası olacak mı diye kontrol etmek istedim. Döngüm 28 ama bizim yumurtlama günümüz belli olmaz hatta yumurtlama gerçekleşip gerçekleşmediği bile. Bende insülin direnci, tüylenme ve sivilce problemi de var. Adet duzeni olsa bile diğer belirtiler ve tabi ki lh ve fsh değerleri pcos teşhisi veriyor
Bende sizinle aynı durumdayım ama bende adette düzensiz. kürler faydası olur inşallah. Bende soğan kürü yaptım regli oldum. Regli bitiminde devam edeceğim inşallah, gelişmelerinizi paylaşır mısınız.

Catlamada daha silik olmasi gerekir diye dusunuyorum. Siz teste devam edin degerlendirmeyide unutmayin tekrar koyuluk olup pikte olabilir olmazsa bunu sayarsiniz.
Çok sağolun değerlendiriyoruz zaten de ben sadece çatlama olup olmadığını merak ettiğimden yapıyorum bu testi bu aylık

Back
X