Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar, reglim 13 ağustosda başladı, 20 ağustosda bitti. Regl döngüm 22-28. İlk defa bu testi deniyorum. Yumurtlama olmuş mu sizce? Hep aynı gibi olunca bir sizlere danışayım dedim. En sonuncuyu bugün yaptım, tarih yazmayı unutmuşum. :)
Merhabalar, reglim 13 ağustosda başladı, 20 ağustosda bitti. Regl döngüm 22-28. İlk defa bu testi deniyorum. Yumurtlama olmuş mu sizce? Hep aynı gibi olunca bir sizlere danışayım dedim. En sonuncuyu bugün yaptım, tarih yazmayı unutmuşum. :)
Bu markanın testleri bende de aynı şekilde yaptı ve bana pocs var diye lh dalgalanamsi oluyor yumurtlama olmadı dediler testi bıraktım hamile kaldım haberim yoktu sonra düşük yaptım bu markaya güvenme