• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testime bakar mısınız??? Bu pozitif mi?

handeasli55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2023
152
28
28
35
Merhaba. Bugün adetimin 6. günü. Bir süredir adet düzensizliğim vardı. 2 ay önce doktor bazı takviye ilaçlar başlamıştı. Adetim düzensiz olduğu için bi test yapayım dedim böyle çıktı. Sizce bugün yumurtlama mı olmuş? Birkaç dakika içinde böyle silik 2. çizgi çıktı… geçen ay adetim bittikten sonra uygulamalara bakarak test yapmıştım ama hiç böyle görünen olmamıştı. Bu pozitif olabilir mi gerçekten. Düşüncelerinizi ve Tecrübelerinizi söyler misiniz?

Eklentiler

• IMG_0059.webp
    IMG_0059.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 36
Merhaba. Bugün adetimin 6. günü. Bir süredir adet düzensizliğim vardı. 2 ay önce doktor bazı takviye ilaçlar başlamıştı. Adetim düzensiz olduğu için bi test yapayım dedim böyle çıktı. Sizce bugün yumurtlama mı olmuş? Birkaç dakika içinde böyle silik 2. çizgi çıktı… geçen ay adetim bittikten sonra uygulamalara bakarak test yapmıştım ama hiç böyle görünen olmamıştı. Bu pozitif olabilir mi gerçekten. Düşüncelerinizi ve Tecrübelerinizi söyler misiniz?
Evet poztiif

Hayır henüz yumurtlama değil.. yumurtlama dememiz için T çizgisininde C kadar koyu çıkması lazım

Canım bu yumurtlama değil t çizgisi c gibi koyu veya daha koyu olmalı . Lh vücudumuzda zaten olduğu için silik çıkması normal bir anlam ifade etmiyor

Bence yumurtlama ya yakın net çıkmış s

Bence yumurtlama ya yakın net çıkmış sonuçta
Evet böyle yorumlar görmüştüm ben aslında böyle test sonuçlarından 1 gün sonra daha net çizgi çıkanlar olmuş. Tabi ne kadar doğru nedir bilmiyorum :( birkaç aydır âdet düzensizliği yaşıyorum. Geçen ay adetten sonra bu testleri yaptım ama hiç böyle görünmemişti

Anladım. :( teşekkür ederim
Ama hiç üzülme daha adetin 6.günü zaten yumurtlama olmaz adet olacağın tarihten yaklaşık 14 gün önce oluyor genelde . Yukarıda arkadaşın belirttiği gibi sıvı alımına dikkat ederek her gün yap testini . Kendi testimi atayım bak 28 Mayıs pik bu şekilde olmalı
IMG_1820.webp

Çok teşekkür ederim ben de kendi testlerimi böyle saklayayım tekip edeyim bari. Ben geçen ay hiç çizgi göremedim. Silik bile olsa yoktu. Ben de acaba bende yumurtlama olmuyor mu diye korkmaya başlandım

Ama hiç üzülme daha adetin 6.günü zaten yumurtlama olmaz adet olacağın tarihten yaklaşık 14 gün önce oluyor genelde . Yukarıda arkadaşın belirttiği gibi sıvı alımına dikkat ederek her gün yap testini . Kendi testimi atayım bak 28 Mayıs pik bu şekilde olmalı Eki Görüntüle 3599264
Çok teşekkür ederim ben de kendi testlerimi böyle saklayayım tekip edeyim bari. Ben geçen ay hiç çizgi göremedim. Silik bile olsa yoktu. Ben de acaba bende yumurtlama olmuyor mu diye korkmaya başlandım

Ben de birkaç aydır görmüyordum bal tarçın çörek otu kürü kullandım faydası olduğunu düşünüyorum yumurtlamamda istersen sen de dene yumurtlamaya kadar

Back
X