Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canm bugün pik olmus t daha koyu yarn da yap eğer silik çıkarsa catlamistir
Çok teşekkür ederimAynen canm bugün pik olmus t daha koyu yarn da yap eğer silik çıkarsa catlamistir
Benim aynen böyle oldu. Ertesi gün bir pikten bir önceki gün gibi eşit koyuluga geldi silinmedi nedenseAynen canm bugün pik olmus t daha koyu yarn da yap eğer silik çıkarsa catlamistir
Devam edin yapmaya siliklesene kadarBenim aynen böyle oldu. Ertesi gün bir pikten bir önceki gün gibi eşit koyuluga geldi silinmedi nedense
Olmuş bence benim ki de bugün daha koyu ama Pik mi değil mi anlamadım
Sizin daha yumurtlama olmamış 1 2 güne olur yumurtlamaOlmuş bence benim ki de bugün daha koyu ama Pik mi değil mi anlamadım
Ben pcosluyum düzensiz oluyr m böyle devam ederse yumurtlama olmamış mı demekSizin daha yumurtlama olmamış 1 2 güne olur yumurtlama
Evet canım olmamış demek olması için c ve t çizgisi ikiside aynı koyulukta olmalıBen pcosluyum düzensiz oluyr m böyle devam ederse yumurtlama olmamış mı demek
Veya t daha belirgin olmalıEvet canım olmamış demek olması için c ve t çizgisi ikiside aynı koyulukta olmalı