Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testime bakar mısınız hanımlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eslemasar

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2021
300
81
18
29
Üstteki testi bugün yaptım. Alttaki de dün ki ovulasyon testim. 12 gün önce zaten yumurtlama ve çatlamam olmuştu zaten. Şimdi ise adetime 6 gün var. Test koyulaşiyor gibi nedeni nedir bunun?

Eklentiler

• IMG_20210809_204257.webp
    IMG_20210809_204257.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 136
Pco olanlarda böyle çıkıyor canım genellikle ama test böyle çıktı diye illa pco olmak zorunda değilsin. Adete yakın lh dalgalanması oluyor oda olabilir. Gebelik dicem ama gebelik olursa aşırı koyu çıkıyor bu çok koyu değil yani
Zaten yumurtlama oldu gecenlerde. Ardından çatlama da oldu. Yine belki yumurtlama dir. Ve adetime şuan 6 gün var.

Henuz yeni evlisin buyuzden donemlerinde degisiklik olabilir ve 2 kez yumurtlama olabilir sen cocuk ostiyorsan tekrar degerlendir.Ben hamile oldugumu ogrendigimde ovulasyon yapmistm sirf evdeki testleri kullanmak icin🤭benimki de boyle koyu cikmaya baslamisti ama dedigim gbi yumurtlama da olabilir tekrar

Henuz yeni evlisin buyuzden donemlerinde degisiklik olabilir ve 2 kez yumurtlama olabilir sen cocuk ostiyorsan tekrar degerlendir.Ben hamile oldugumu ogrendigimde ovulasyon yapmistm sirf evdeki testleri kullanmak icin🤭benimki de boyle koyu cikmaya baslamisti ama dedigim gbi yumurtlama da olabilir tekrar
Sizin kaç gün adete kaç gün kala benim ki gibi çıktı

Üstteki testi bugün yaptım. Alttaki de dün ki ovulasyon testim. 12 gün önce zaten yumurtlama ve çatlamam olmuştu zaten. Şimdi ise adetime 6 gün var. Test koyulaşiyor gibi nedeni nedir bunun?
Canim ümitlendirmis gibi olmayayim ama hamilelik de olabilir. Bir erken gebelik testi yapmani öneririm

Back
X