Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur tamam test yapınca atayım canım. İnşallah canımYap bakalım zaten 12 gün geçtiği için ovulasyon üzerinden ilk idrar olması gerekmez varsa çıkar muhakkak elinde varsa yap at testi bizede bekliyorum burada dilerim vardır![]()
Ovulasyon testi az once attigimdaki gibi boyle ciktiginda kaset gebelik testi ikinci resimdeki gibi cikti
Gebelik olabilir tatlım 5 6 gün sonra test yapmalısınÜstteki testi bugün yaptım. Alttaki de dün ki ovulasyon testim. 12 gün önce zaten yumurtlama ve çatlamam olmuştu zaten. Şimdi ise adetime 6 gün var. Test koyulaşiyor gibi nedeni nedir bunun?
Bekliyorum canımOlur tamam test yapınca atayım canım. İnşallah canım
Hayırlısı olsun insallah. Bence kaset yapacaksan bir iki gun bekle oyle yapBenim kine henziyor ovulasyon canim. Bakalım artık ne olur bilmiyorum benim ki.
En iyisi dediğiniz gibi aslında biraz beklemek gerekGebelik olabilir tatlım 5 6 gün sonra test yapmalısın
Yapacaktım vazgectim. Bir daha bekleyeyim test içinHayırlısı olsun insallah. Bence kaset yapacaksan bir iki gun bekle oyle yap
Yapacaktım. Vazgeçtim canım. Herkes erken diyor. bir de tam 11 gün olmuş yumurtlama dan sonra. 12 demiştim yanlış demişim. Adete daha beş gün var son gün kala yapayım.Bekliyorum canım
Kist olduğunda hamile olamıyor musunPolikistik over yani kist oluyor mu sizde hiç doktora göründünüz mü
Sen bilirsin canım 12 ve 15te yapılan sonuç değişmiyor iki gebeliğimdede yanıltmadı. Sen bekle madem daha iyi hissedeceksen.Yapacaktım. Vazgeçtim canım. Herkes erken diyor. bir de tam 11 gün olmuş yumurtlama dan sonra. 12 demiştim yanlış demişim. Adete daha beş gün var son gün kala yapayım.
Hayır olunuyorKist olduğunda hamile olamıyor musun
Bence yapınn burada koyuluk cıkıyorsa orda da silik de olsa görürüsünüzYapacaktım. Vazgeçtim canım. Herkes erken diyor. bir de tam 11 gün olmuş yumurtlama dan sonra. 12 demiştim yanlış demişim. Adete daha beş gün var son gün kala yapayım.
Olabiliyorsun canımKist olduğunda hamile olamıyor musun
Canım merhaba yine benSen bilirsin canım 12 ve 15te yapılan sonuç değişmiyor iki gebeliğimdede yanıltmadı. Sen bekle madem daha iyi hissedeceksen.
Yavru merhaba senin lh hep yüksek ya muhakkak doktora git ovulasyon testlerinle hem paran hem zamanın boşa gidiyor şuan bi sonuç alamazsın böyleCanım merhaba yine benhâlâ adet olmadım bu arada bugün 35. Gündeyim sabah Ovulasyon testi yaptım ama ilk idrarla ne dersin
Anladım canım en iyisi doktora gidim belki yine kist oldu diye adet olamıyorumYavru merhaba senin lh hep yüksek ya muhakkak doktora git ovulasyon testlerinle hem paran hem zamanın boşa gidiyor şuan bi sonuç alamazsın böyle
Anladım canım en iyisi doktora gidim belki yine kist oldu diye adet olamıyorum![]()
çatlatma iğnesi vuruldum 2 kere tutmadı bakalım demek şuan kısmet değilOda olabilirinşallah kist değildir aslında küçük tedaviler ile gebe kalabilirsin pko kısır olmak demek değildir. Benim çok arkadaşım var pko olup hamile kalan
Ovülasyonla anlamakta ilginç.Ovulasyon testi az once attigimdaki gibi boyle ciktiginda kaset gebelik testi ikinci resimdeki gibi cikti