- 15 Ocak 2024
- 828
- En iyi cevaplar
- 1
- 235
- 23
- 35
- Konu Sahibi CerkesMaria
Kızlar yumurtam pik olmadan mı çatlamış bu pik mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12/13 ilişki oldu bugun de mi yapmalıyız13.gün pik olmuş benimde dün pik yakaladım bugünde yakaladım üç günü değerlendirmek gerekiyormuş
Pekı tam anlamıyla pik olmus mu olmadan mı catlamıs bır tık soluk ya ondan sordumEvet bence değerlendirmelisiniz
Hayırlısı bakalım tesekkür ederimOlmuş bak ben kendi testimi bırakayım senin pik benim 2. Günüm gibi çatlamış görünüyor senin ki bu günü de değerlendir bence
İnşallah dunyalar benım olur sanırımUmarım bu ay beklediğimiz sonucu alırız![]()
İnşallah sizin ne zaman pekiUmarım bu ay beklediğimiz sonucu alırız![]()
Benim dün ve bugün pik oldu iki günü değerlenirdik yarını da değerlendirmeyi düşünüyoruz ama bakalım yarın sonuç ne çıkacak pik silikleşirşe yumurta çatlamuş olur yarını da değerlenirip beklemeye geçeceğim hafif kaşık ağrım var yumurtlamadan olsa gerekİnşallah sizin ne zaman peki![]()
Evet büyük ihtimalle o çok hafif ağrı oluşuyorBenim dün ve bugün pik oldu iki günü değerlenirdik yarını da değerlendirmeyi düşünüyoruz ama bakalım yarın sonuç ne çıkacak pik silikleşirşe yumurta çatlamuş olur yarını da değerlenirip beklemeye geçeceğim hafif kaşık ağrım var yumurtlamadan olsa gerek![]()
Ama her ay böyle yani yeni birşey değil benim içinEvet büyük ihtimalle o çok hafif ağrı oluşuyorinşallah hepimiz için hayırlısı
![]()
Ne zamandır istiyorsunuz sizAma her ay böyle yani yeni birşey değil benim için![]()
Ay çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah Ovülasyon testi ile mi yakaladınız yumurtlamayıBende değerlendirdim ve yakaladım sanırım 252 çıktı beta salı doktora gideceğim inşallah![]()
Ay çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah Ovülasyon testi ile mi yakaladınız yumurtlamayı
Çok sevindim sizin adınızaAcikcasi onu hiç kullanmadım kendim hergunu veya gün aşırıyi degerlendirdim diye bilirim yicek ekmeği varsa gelir umarım çok istiyorum![]()