Merhaba . Bebiş düşünüyoruz. Ovulasyon testi yapıyorum . Bu ay çatlama olmuş mu pek anlayamadım . Yardımcı olur muzunuz ? Cmt günü doktora gittiğimde yumurtam 21mm olmuştu . 30 günde bir adet olurum . Düzenlidir . Sizin fikriniz nedir ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler yumurta çatlamış görünüyor fakat en son yaptığınız testte sanki tekrar koyulaşma olmuş. İnstagramda ebru ceylan var birgebeningunlugu ona sorabilirsin test takibi yapıyor her türlü yardımcı oluyor ben de kafama takılan şeyleri ebru ablaya soruyorumMerhaba . Bebiş düşünüyoruz. Ovulasyon testi yapıyorum . Bu ay çatlama olmuş mu pek anlayamadım . Yardımcı olur muzunuz ? Cmt günü doktora gittiğimde yumurtam 21mm olmuştu . 30 günde bir adet olurum . Düzenlidir . Sizin fikriniz nedir ?
Evet sordum o hanıma çatlamış dedi ama diğer koyulaşanı atmamıştım. Çatlamış gözüktü tekrar emin olmak için test yaptım . Yine koyu oldu . Pek anlayamadımİyi geceler yumurta çatlamış görünüyor fakat en son yaptığınız testte sanki tekrar koyulaşma olmuş. İnstagramda ebru ceylan var birgebeningunlugu ona sorabilirsin test takibi yapıyor her türlü yardımcı oluyor ben de kafama takılan şeyleri ebru ablaya soruyorum![]()
Ben testleri anlayamadım günde kaç defa yapıyorsunuz doğrumu anladım acabaİyi geceler yumurta çatlamış görünüyor fakat en son yaptığınız testte sanki tekrar koyulaşma olmuş. İnstagramda ebru ceylan var birgebeningunlugu ona sorabilirsin test takibi yapıyor her türlü yardımcı oluyor ben de kafama takılan şeyleri ebru ablaya soruyorum![]()
Günde defa yapılıyor aslında ama siteden bir arkadaş bana günde 2 kere yap demişti yumurtlama görmüyordum çünkü testte bazen kısa süreliğine pik yapıp çatlayabiliyoenuş sanırım o yüzden ben koyulaşmaya başladığı zaman günde 2 kere yapmaya başladımBen testleri anlayamadım günde kaç defa yapıyorsunuz doğrumu anladım acaba
Eki Görüntüle 2847519 Şimdi yaptığım test bu. ? Sizce ne durumda kızlar ?
Neden bukadar ovulasyon testi yaptınız aynı gün 11 yazanlar hep sanırım.Merhaba . Bebiş düşünüyoruz. Ovulasyon testi yapıyorum . Bu ay çatlama olmuş mu pek anlayamadım . Yardımcı olur muzunuz ? Cmt günü doktora gittiğimde yumurtam 21mm olmuştu . 30 günde bir adet olurum . Düzenlidir . Sizin fikriniz nedir ?
2. Kez yumurtluyor olabilir misin acabaEvet sordum o hanıma çatlamış dedi ama diğer koyulaşanı atmamıştım. Çatlamış gözüktü tekrar emin olmak için test yaptım . Yine koyu oldu . Pek anlayamadım
Önceki testlerde yumurtlama olmuştu sanırım en son pik yapmıştı testin şu an silikleşmiş yani çatlamışEki Görüntüle 2847519 Şimdi yaptığım test bu. ? Sizce ne durumda kızlar ?
Hayır doktora gittiğimde 1 yumurtam vardı.2. Kez yumurtluyor olabilir misin acaba
Dikkatli bakarsan çatladıktan sonra tekrar pik oldu . O olayı pek anlayamadımÖnceki testlerde yumurtlama olmuştu sanırım en son pik yapmıştı testin şu an silikleşmiş yani çatlamış
Neden bukadar ovulasyon testi yaptınız aynı gün 11 yazanlar hep sanırım.
Aknti ağrı vs den anlaşılır.
Aynı saatte hergun
Yumurtlama günümü bildiğim için ayın 11 inde çok test yaptım . O yüzdenher testi en az 2 saat sıvı almadan mı yapıyorsun canım? ben her gün tek test yapıyorum, hepsi aynı saatte oluyor, çünkü gün içinde pik saatleri değişiyor, örneğin sabah idrarda düşük oluyor, öğleden sonra 2-3 gibi pik oluyor, o yüzden her gün aynı saatte yaparsan farkı daha net görebilirsin bence günlere göre
Evet gördüm onu sonradan tek olarak test atmışsın ya ben onu en son yaptın sandım o yüzden çatlamış dedim peki şu an hala koyu muDikkatli bakarsan çatladıktan sonra tekrar pik oldu . O olayı pek anlayamadım
Yaptım da yine koyu geliyor bana . Diğer ay yapmıştım 8 saat sonra çatlamıştı . Çok bariz belliydi . Şuan pek emin olamadımEvet gördüm onu sonradan tek olarak test atmışsın ya ben onu en son yaptın sandım o yüzden çatlamış dedim peki şu an hala koyu mu
Bazen yumurtlama birkaç gün sürebiliyormuşYaptım da yine koyu geliyor bana . Diğer ay yapmıştım 8 saat sonra çatlamıştı . Çok bariz belliydi . Şuan pek emin olamadım
Evet onu biliyorum ama cmt günü yumurtam 21 mm di ve benimki çok düzenlidir . 11 inde çatlaması lazımdı . Öyle de gözüktü sonra tekrar yaptım yine koyuBazen yumurtlama birkaç gün sürebiliyormuş![]()
Valla değişik olmuş gebe olabilir misin acaba hala koyuysa belki gebesindirEvet onu biliyorum ama cmt günü yumurtam 21 mm di ve benimki çok düzenlidir . 11 inde çatlaması lazımdı . Öyle de gözüktü sonra tekrar yaptım yine koyubu ay ümitliydim
hayırlısı artık
Yok değilim adetime 5 gün var . Bugün yumurtlama günümün 9. Günü Kan tahlilim negatif çıktıValla değişik olmuş gebe olabilir misin acaba hala koyuysa belki gebesindir![]()