Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle mi bana biraz koyulaşmış gibi gelmişti de teşekkürler yorumunuz içinHenüz görünmüyor yumurtlama. Yapmaya devam.
Evet bugün yumurtlamaBugünküne de bakabilir misiniz anlayan varsa
Teşekkür ederim canımEvet bugün yumurtlama![]()
İnşallah canım Allah izin verirse öyle yapcambuğün ve yarını değerlendir canım
imşallah canım ,geçen hafta iki gün ben benimkini zorla getirdim yatağa uyuşuk:)İnşallah canım Allah izin verirse öyle yapcam![]()
Ya ahahahhah inşallah güzel haberi de alırsın canım Rabbim hepimize nasip etsinimşallah canım ,geçen hafta iki gün ben benimkini zorla getirdim yatağa uyuşuk:)
pek sanmıyorum canım ya pcos var,olsa belirti falan olurdu bir hafta geçti,normal gebelik yaşamadım hiçYa ahahahhah inşallah güzel haberi de alırsın canım Rabbim hepimize nasip etsin![]()
1 hafta içinde belirti yaşamanız imkansız gibi zaten güzel düşünün sağlıkla nasip olsun inşallah :)pek sanmıyorum canım ya pcos var,olsa belirti falan olurdu bir hafta geçti,normal gebelik yaşamadım hiç![]()
İnşallah canım benim1 hafta içinde belirti yaşamanız imkansız gibi zaten güzel düşünün sağlıkla nasip olsun inşallah :)
Yumurtlama olmuş bugün ve önündeki 3 günü güzel değerlendir yarın da yine yap test canımBugünküne de bakabilir misiniz anlayan varsa
Allah büyük canım inşallah olurpek sanmıyorum canım ya pcos var,olsa belirti falan olurdu bir hafta geçti,normal gebelik yaşamadım hiç![]()
Tamam canım inşallah teşekkürlerYumurtlama olmuş bugün ve önündeki 3 günü güzel değerlendir yarın da yine yap test canım