Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim cevabınız için, ilk günler sıvıya ve saate dikkat edememiştim ama son 2 kaseti hep akşam aynı saatte ve sıvı alımına dikkat ederek yaptım umarım en yakın zamanda koyulaşırDaha var canım T de C ye kadar köyü veya daha fazla köyü olması gerekiyor devam edin aynı saatte yapın sıvı alımına dikkat ederek yaparsan yakalarsin bide fazla idrar damlatma olur mu dağılmasın sıvı alımına dikkat edersen eğer idararin afedersin koyu renk sarı olursa net sonuç alırsın
Daha tam koyulasmamis devam edin bol sanslarEki Görüntüle 2798464 Kızlar adetim 6 gün sürdü, adet bitiminden 2 gün sonra başladım daha pil olmasına var mı acaba bilenler yorumlayabilir mi, ilk defa deniyorum bu şekilde testi![]()
Teşekkür ederimDaha tam koyulasmamis devam edin bol sanslar![]()
Oo çok güzel gün içinde bı daha yap test çok az silik gözüküyor ama pik diyebiliriz hele yarın ya çok koyu olacak yasa siliklesirse çatlama olacak mutlaka değerlendir bugünüKızlar merhaba sabah testi tekrarladım bana baya bir koyulaşma olmuş gibi geldi akşama doğru tekrarlayayım mı ve bugünü değerlendireyim mi?Yaz-ruzgari L Limonlu Su
Eki Görüntüle 2798677
Çok teşekkür ederim dediğiniz gibi gün içinde testi tekrarlayıp bugünü yarını ve hatta bir sonraki günü değerlendireyimOo çok güzel gün içinde bı daha yap test çok az silik gözüküyor ama pik diyebiliriz hele yarın ya çok koyu olacak yasa siliklesirse çatlama olacak mutlaka değerlendir bugünü
Aynen boş geçme hadi inşallah hayırlısıyla bebiş gelir bu testle birlikteÇok teşekkür ederim dediğiniz gibi gün içinde testi tekrarlayıp bugünü yarını ve hatta bir sonraki günü değerlendireyim![]()
Daha olmamış kuzum, devammEki Görüntüle 2798464 Kızlar adetim 6 gün sürdü, adet bitiminden 2 gün sonra başladım daha pil olmasına var mı acaba bilenler yorumlayabilir mi, ilk defa deniyorum bu şekilde testi![]()
Daha olmamış kuzum,
Daha olmamış kuzum, devamm