Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum fotoğraf görünmüyor tekrar yükleKızlar sizce pik olmuş mu ? Gelin beraber takip edelim testlerimizi![]()
Yükledim canım eve geçeyim bugünki testimide yapıcam bakalımKuzum fotoğraf görünmüyor tekrar yükle
Kuzum pik gibi duruyor dünkü testin mi bu eve gidince de yap evetYükledim canım eve geçeyim bugünki testimide yapıcam bakalım![]()
Evet canım o dünkü yanda tarihleri yazıyorum şimdi yaptım bakKuzum pik gibi duruyor dünkü testin mi bu eve gidince de yap evet![]()
Bugünü de değerlendirin kuzum hala pik havuç ye çatlasın yarına 2 3 tane yenEvet canım o dünkü yanda tarihleri yazıyorum şimdi yaptım bak
Canım 7-8-9 değerlendiremedik malesef bugün inşallahBugünü de değerlendirin kuzum hala pik havuç ye çatlasın yarına 2 3 tane yen
Aaa sekizer nasılsın senle daha öncede konuştuk ben artık çatlatma falan bıraktım sadece bu teste başladım bu ay düzenli yaptım şükür gördüm kırmızıyı inşallah güzel sonuç alırımOluyor gibi devammm![]()
Ay hadi inşallah gıııızAaa sekizer nasılsın senle daha öncede konuştuk ben artık çatlatma falan bıraktım sadece bu teste başladım bu ay düzenli yaptım şükür gördüm kırmızıyı inşallah güzel sonuç alırım![]()
Sen ilaçlara devam mı ben ne doktor ne bişey kendi halimde devam eşimde test verdi onunda sonuçları çok güzel sorun yok dedilerAy hadi inşallah gııııziyiyim ben de yuvarlanıp gidiyorum
Kuzum benim işler karışık. Ben pozitifi gördüm ama 9 haftalık kürtaj oldum 1,5 ay önce, kalp atışı olmadıSen ilaçlara devam mı ben ne doktor ne bişey kendi halimde devam eşimde test verdi onunda sonuçları çok güzel sorun yok dediler
Yaa cidden mi üzüldüm iğneyle mi oldu çatlatmayla yoksa kendiliğinden mi nasip canım üzülme inşallah tez zamanda isteyen herkesin olur seninde benimde bende bir süre girmedim buraya stres oluyorum okuya okuya ama şimdi testle ilgili Bilgi için yine girdim dayanamayıpKuzum benim işler karışık. Ben pozitifi gördüm ama 9 haftalık kürtaj oldum 1,5 ay önce, kalp atışı olmadı![]()
Kendiliğinden olmuştu ama ilk kez ovulasyon takip etmiştimYaa cidden mi üzüldüm iğneyle mi oldu çatlatmayla yoksa kendiliğinden mi nasip canım üzülme inşallah tez zamanda isteyen herkesin olur seninde benimde bende bir süre girmedim buraya stres oluyorum okuya okuya ama şimdi testle ilgili Bilgi için yine girdim dayanamayıp![]()
Hadi hayırlısı hepimiz için nasıl değerlendirdin çatlamadan sonrada ilişki oldu muKendiliğinden olmuştu ama ilk kez ovulasyon takip etmiştim![]()
Pik olduğunda ilişkiye başladım silikleşme olana kadar 3 gün üst üste bir gün ara bir çalışma daha yapmıştım çatlamadan sonra 1 hafta da avokado yemiştim. Ayrıca hayıt hapı içmiş ve incir yemiştim. Kocama da keçiboynuzu pekmezi yediriyordum her sabah. Ben de yiyordum. Amma şey yapmışımHadi hayırlısı hepimiz için nasıl değerlendirdin çatlamadan sonrada ilişki oldu mu
Valla helal olsun ben zor yaparım bunlarıPik olduğunda ilişkiye başladım silikleşme olana kadar 3 gün üst üste bir gün ara bir çalışma daha yapmıştım çatlamadan sonra 1 hafta da avokado yemiştim. Ayrıca hayıt hapı içmiş ve incir yemiştim. Kocama da keçiboynuzu pekmezi yediriyordum her sabah. Ben de yiyordum. Amma şey yapmışım![]()