Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testime bakar mısınız .

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hepsensiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2020
30
5
1
45
Kızlar ilk defa ovülasyon testi yapıyorum yumurtlama olmuş mu anlayan tecrübeli kişiler varsa yardımcı olabilir misiniz lütfen 🙏 t çizgisi silik çıkıyordu bugün silik de çıkmadı bir şey anlamadım ben 😕

Eklentiler

• 222062BF-5353-408A-AE21-9C5BC9EC175D.webp
    222062BF-5353-408A-AE21-9C5BC9EC175D.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 111
Aynı saatte sıvı alımına dikkat ederek mi yapiyosunuz ve 3 damladan fazla mı damlatiyorsunuz

Aynı saatte olacak ki yumurtlamayı yakalamak için

Bende yumurtlama günümü bilemiyorum düzenli olmadığı için test almıştım bilmek için bugün 19 oldu çift çizgi göremedim hala normal mi sizce
O zaman devam edin biraz zor yaa o şekilde peki doktara falan gittiniz mi doktor ne diyor tedavi süreciniz varmı eşiniz test yaptırdı mi

O zaman devam edin biraz zor yaa o şekilde peki doktara falan gittiniz mi doktor ne diyor tedavi süreciniz varmı eşiniz test yaptırdı mi
Dr gittim de direk tüp bebek diye umutsuzca konuşuyorlar adetimin düzene girmesi için hormon hapı istiyorum onu bile vermediler hem erken menepoz teşhisi koyuyorlar hem de baştan savıyorlar bende kendimce çareler arıyorum

Dr gittim de direk tüp bebek diye umutsuzca konuşuyorlar adetimin düzene girmesi için hormon hapı istiyorum onu bile vermediler hem erken menepoz teşhisi koyuyorlar hem de baştan savıyorlar bende kendimce çareler arıyorum
Acaba yumurtam büyümeden küçülüyor mu o yüzden mi gözükmüyor böyle bir şey de okudum stres yapmayın kafayı boşaltın diyorlar ama nerde 🙂

Canım çok üzmek istemem de amh testin sıkıntılıysa biraz zor yumurta rezervine göre hareket ediyor

Acaba yumurtam büyümeden küçülüyor mu o yüzden mi gözükmüyor böyle bir şey de okudum stres yapmayın kafayı boşaltın diyorlar ama nerde 🙂
Hiçbir sağlık sorunu olmayan kadınlarda dahi bazı aylar yumurtlama olmayabiliyormuş, Geç yumurtluyor da olabilirsiniz testlere devam edin sıvı alımına dikkat etmeniz yeterli :)

Hiçbir sağlık sorunu olmayan kadınlarda dahi bazı aylar yumurtlama olmayabiliyormuş, Geç yumurtluyor da olabilirsiniz testlere devam edin sıvı alımına dikkat etmeniz yeterli :)
İnşallah geç olsun ona da razıyım tek istediğim yumurtamın çatladığını görebilmek sabırla beklemeye devam teşekkür ederim ❤️

Benimkine de bakar mısınız kızlar 5 8 de yumurtlama gördğm ama t çıkması normal demi

Eklentiler

• BB1D6065-A37E-4D32-A13B-334FDF163656.webp
    BB1D6065-A37E-4D32-A13B-334FDF163656.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 24
  • D679985D-FBB1-4F84-BB5A-BAAD133132A0.webp
    D679985D-FBB1-4F84-BB5A-BAAD133132A0.webp
    6 KB · Görüntüleme: 27
Back
X