Aynı saatte yapamıyorum malesef uyku düzeni bozukluğundan kaçıyorum fakat yapmadan önce 2 saat bir şey yeyip içmiyorumAynı saatte sıvı alımına dikkat ederek mi yapiyosunuz ve 3 damladan fazla mı damlatiyorsunuz
Yoksa benim ama düşük diye mi yumurtlamam çıkmıyor yumurtam yok muAynı saatte yapamıyorum malesef uyku düzeni bozukluğundan kaçıyorum fakat yapmadan önce 2 saat bir şey yeyip içmiyorum
Adetlerimiz düzenli mi değil galiba dimiYoksa benim ama düşük diye mi yumurtlamam çıkmıyor yumurtam yok mu
İlk başlarda 4 damla damlatıyordum sonra bir yerde okudum dağılma oluyor diye 3 damlatmaya başladımYoksa benim ama düşük diye mi yumurtlamam çıkmıyor yumurtam yok mu
DeğilAdetlerimiz düzenli mi değil galiba dimi
Bende yumurtlama günümü bilemiyorum düzenli olmadığı için test almıştım bilmek için bugün 19 oldu çift çizgi göremedim hala normal mi sizce
O zaman devam edin biraz zor yaa o şekilde peki doktara falan gittiniz mi doktor ne diyor tedavi süreciniz varmı eşiniz test yaptırdı miBende yumurtlama günümü bilemiyorum düzenli olmadığı için test almıştım bilmek için bugün 19 oldu çift çizgi göremedim hala normal mi sizce
Dr gittim de direk tüp bebek diye umutsuzca konuşuyorlar adetimin düzene girmesi için hormon hapı istiyorum onu bile vermediler hem erken menepoz teşhisi koyuyorlar hem de baştan savıyorlar bende kendimce çareler arıyorumO zaman devam edin biraz zor yaa o şekilde peki doktara falan gittiniz mi doktor ne diyor tedavi süreciniz varmı eşiniz test yaptırdı mi
Acaba yumurtam büyümeden küçülüyor mu o yüzden mi gözükmüyor böyle bir şey de okudum stres yapmayın kafayı boşaltın diyorlar ama nerdeDr gittim de direk tüp bebek diye umutsuzca konuşuyorlar adetimin düzene girmesi için hormon hapı istiyorum onu bile vermediler hem erken menepoz teşhisi koyuyorlar hem de baştan savıyorlar bende kendimce çareler arıyorum
Canım çok üzmek istemem de amh testin sıkıntılıysa biraz zor yumurta rezervine göre hareket ediyorDr gittim de direk tüp bebek diye umutsuzca konuşuyorlar adetimin düzene girmesi için hormon hapı istiyorum onu bile vermediler hem erken menepoz teşhisi koyuyorlar hem de baştan savıyorlar bende kendimce çareler arıyorum
Allah büyük öyle tabi teşekkür ederim ilginiz içinCanım çok üzmek istemem de amh testin sıkıntılıysa biraz zor yumurta rezervine göre hareket ediyor
Hiçbir sağlık sorunu olmayan kadınlarda dahi bazı aylar yumurtlama olmayabiliyormuş, Geç yumurtluyor da olabilirsiniz testlere devam edin sıvı alımına dikkat etmeniz yeterli :)Acaba yumurtam büyümeden küçülüyor mu o yüzden mi gözükmüyor böyle bir şey de okudum stres yapmayın kafayı boşaltın diyorlar ama nerde
İnşallah geç olsun ona da razıyım tek istediğim yumurtamın çatladığını görebilmek sabırla beklemeye devam teşekkür ederimHiçbir sağlık sorunu olmayan kadınlarda dahi bazı aylar yumurtlama olmayabiliyormuş, Geç yumurtluyor da olabilirsiniz testlere devam edin sıvı alımına dikkat etmeniz yeterli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?