Pardon 2 Mayıs olacaktı2nisan yazdiginiz 2mayis dimi eğer öyleyse pik olmuş değerlendirin
28 Nisan olan da yumurtalama var mı peki2nisan yazdiginiz 2mayis dimi eğer öyleyse pik olmuş değerlendirin
Onu bilemedim ya yok yinede değerlendirdiniz mi o günü belki de 2 defa yumurtladiniz28 Nisan olan da yumurtalama var mı peki
Evet bugün için değerlendirdim bende 2 kekere yumurtlama düşünüyorum ama arada 3-4 gün olduğu için pek de ihtimal vermiyorumOnu bilemedim ya yok yinede değerlendirdiniz mi o günü belki de 2 defa yumurtladiniz
Niye olabilir belki iki yumurtanın gelişti arada hafif farkla olabilir yaniEvet bugün için değerlendirdim bende 2 kekere yumurtlama düşünüyorum ama arada 3-4 gün olduğu için pek de ihtimal vermiyorum
Olabilir bakalım yapmaya devam edecem testleri hayırlısı ya inşallah 1 tanesi tutarNiye olabilir belki iki yumurtanın gelişti arada hafif farkla olabilir yani
İnşallahOlabilir bakalım yapmaya devam edecem testleri hayırlısı ya inşallah 1 tanesi tutar
merhaba bana da yardımcı olurmuusnuz dün bugün pik sanırım.dün akşam birlikte olduk nasıl ilerleyeyim2nisan yazdiginiz 2mayis dimi eğer öyleyse pik olmuş değerlendirin
Bugünü de değerlendirin sonra 2 günde 1 devam edinmerhaba bana da yardımcı olurmuusnuz dün bugün pik sanırım.dün akşam birlikte olduk nasıl ilerleyeyim
canım teişekkürler dünü de değerlendirdik bugün de olmalıymış hatta yarında birgebenin günlüğü var ebru hanım yardımcı oldu sağolsun hatta cumrtesi bile dedi ama 4-5 gün üstüstte cok zor bizde adam 2 paket sigara kullanıyor ...rabbim herkesin dönlüne göre versin bekletmesin aratmasın sağlıkla gelsinler
Bugünü de değerlendirin sonra 2 günde 1 devam edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?