Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testime bakar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eylul9921

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2021
1.306
1.793
63
IMG_20210612_152159.webp
kızlar merhaba ovulasyon testleri böyle çıktı takvim 12.06 yumurtlama günü olarak gösteriyor ama bugün silik çıktı düne göre. 9 u ve 10 unu değerlendirdik ama 11 ini değerlendiremedik maalesef yumurtayı kaçırdık mı acaba

Eki Görüntüle 2869189 kızlar merhaba ovulasyon testleri böyle çıktı takvim 12.06 yumurtlama günü olarak gösteriyor ama bugün silik çıktı düne göre. 9 u ve 10 unu değerlendirdik ama 11 ini değerlendiremedik maalesef yumurtayı kaçırdık mı acaba
sımdı 12.yi de degerlendırceksınız ıste. Catlamıs bugun. Dun pikmiş.

Sperm 2 gün yaşayabiliyor. Ama 12 sinide değerlendiriniz mi ?

12 si bugün. Bugün değerlendiririz zaten ama risk oluyor hala demi yani yumurtlama dönemini kaçırmadım ben
Yoo olmuyor zaten 9 la 10 u değerlendirdin. Bugünde degerlendirirsen daha iyi olur. İnsanlar hamile kalmak için gün aşırı ilişkiye giriyorlar zaten. Sperm kalitesi açısından dizinde öyle olmuş oluyor

Ben ilk defa yapıyorum bu testleri pek te anlamıyorum açıkçası çatlayan günü mü değerlendirmek daha iyi oluyo yoksa pik yaptığı günü mü acaba biz maalesef pik yaptığı günü değerlendiremedik o zaman
pikten 1 gun once ve catlama gununu degerlendırılıyor cogumuz bazımız da sadece pik ve catlamayı degerlendırıyo. Ikısı de uygun . Cunku sperm oyle hemen ölmez 2 3 gun yasar. Daha fazla yasama olasılıgı da yazıyor. Bugunu de degerlendırdıgınde yeterlı olur cunku oncesınde ılıskı var zaten. Sen bu aksam degerlendır Amann cok ınce hesaba da gelmıyo ya . Kızmet işi bu. :)

pikten 1 gun once ve catlama gununu degerlendırılıyor cogumuz bazımız da sadece pik ve catlamayı degerlendırıyo. Ikısı de uygun . Cunku sperm oyle hemen ölmez 2 3 gun yasar. Daha fazla yasama olasılıgı da yazıyor. Bugunu de degerlendırdıgınde yeterlı olur cunku oncesınde ılıskı var zaten. Sen bu aksam degerlendır Amann cok ınce hesaba da gelmıyo ya . Kızmet işi bu. :)
Gerçekten çok zor işler resmen matematik yani eşim artık dalga geçiyor benimle yumurtladın mı noldu falan diye 😂

Eki Görüntüle 2869189 kızlar merhaba ovulasyon testleri böyle çıktı takvim 12.06 yumurtlama günü olarak gösteriyor ama bugün silik çıktı düne göre. 9 u ve 10 unu değerlendirdik ama 11 ini değerlendiremedik maalesef yumurtayı kaçırdık mı acaba
Asıl 11 iyiymiş ama 10 zaten 24 saat sürüyor diye biliyorum bı gün ara versen de hamile kalabilirsin

Back
X