Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sımdı 12.yi de degerlendırceksınız ıste. Catlamıs bugun. Dun pikmiş.Eki Görüntüle 2869189 kızlar merhaba ovulasyon testleri böyle çıktı takvim 12.06 yumurtlama günü olarak gösteriyor ama bugün silik çıktı düne göre. 9 u ve 10 unu değerlendirdik ama 11 ini değerlendiremedik maalesef yumurtayı kaçırdık mı acaba
Ben ilk defa yapıyorum bu testleri pek te anlamıyorum açıkçası çatlayan günü mü değerlendirmek daha iyi oluyo yoksa pik yaptığı günü mü acaba biz maalesef pik yaptığı günü değerlendiremedik o zamansımdı 12.yi de degerlendırceksınız ıste. Catlamıs bugun. Dun pikmiş.
12 si bugün. Bugün değerlendiririz zaten ama risk oluyor hala demi yani yumurtlama dönemini kaçırmadım benSperm 2 gün yaşayabiliyor. Ama 12 sinide değerlendiriniz mi ?
Teşekkür ederim cevabınız için mutlaka değerlendirmeye çalışacağım inşallah. Dünü kaçırdığıma üzüldüm ben bugün daha da koyulaşır pik yapar diye dünü değerlendirmedim maalesefBugünü kacirmayin mutlaka degerlendirin
Yoo olmuyor zaten 9 la 10 u değerlendirdin. Bugünde degerlendirirsen daha iyi olur. İnsanlar hamile kalmak için gün aşırı ilişkiye giriyorlar zaten. Sperm kalitesi açısından dizinde öyle olmuş oluyor12 si bugün. Bugün değerlendiririz zaten ama risk oluyor hala demi yani yumurtlama dönemini kaçırmadım ben
pikten 1 gun once ve catlama gununu degerlendırılıyor cogumuz bazımız da sadece pik ve catlamayı degerlendırıyo. Ikısı de uygun . Cunku sperm oyle hemen ölmez 2 3 gun yasar. Daha fazla yasama olasılıgı da yazıyor. Bugunu de degerlendırdıgınde yeterlı olur cunku oncesınde ılıskı var zaten. Sen bu aksam degerlendır Amann cok ınce hesaba da gelmıyo ya . Kızmet işi bu. :)Ben ilk defa yapıyorum bu testleri pek te anlamıyorum açıkçası çatlayan günü mü değerlendirmek daha iyi oluyo yoksa pik yaptığı günü mü acaba biz maalesef pik yaptığı günü değerlendiremedik o zaman
Tamam çok teşekkür ederimYoo olmuyor zaten 9 la 10 u değerlendirdin. Bugünde degerlendirirsen daha iyi olur. İnsanlar hamile kalmak için gün aşırı ilişkiye giriyorlar zaten. Sperm kalitesi açısından dizinde öyle olmuş oluyor
Gerçekten çok zor işler resmen matematik yani eşim artık dalga geçiyor benimle yumurtladın mı noldu falan diyepikten 1 gun once ve catlama gununu degerlendırılıyor cogumuz bazımız da sadece pik ve catlamayı degerlendırıyo. Ikısı de uygun . Cunku sperm oyle hemen ölmez 2 3 gun yasar. Daha fazla yasama olasılıgı da yazıyor. Bugunu de degerlendırdıgınde yeterlı olur cunku oncesınde ılıskı var zaten. Sen bu aksam degerlendır Amann cok ınce hesaba da gelmıyo ya . Kızmet işi bu. :)
Çok teşekkür ederimCatlamis degerlendirin3 gun
Asıl 11 iyiymiş ama 10 zaten 24 saat sürüyor diye biliyorum bı gün ara versen de hamile kalabilirsinEki Görüntüle 2869189 kızlar merhaba ovulasyon testleri böyle çıktı takvim 12.06 yumurtlama günü olarak gösteriyor ama bugün silik çıktı düne göre. 9 u ve 10 unu değerlendirdik ama 11 ini değerlendiremedik maalesef yumurtayı kaçırdık mı acaba