Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yaptınız? Sonuç belli oldu mu bugün sabah test yapacaktınız??Acaba bir yeni konu daha mı açsam herkes görüyor mudur sürekli bu konuyu başka yorumlayanlar da girer olur mu
Yaaaa sabah test yaptım kızlaaarrrr doğru mudurNe yaptınız? Sonuç belli oldu mu bugün sabah test yapacaktınız??
Çooooook sevindim biliyodum aslında tahmin etmiştimYaaaa sabah test yaptım kızlaaarrrr doğru mudur
İlk 3 dk da soluk çıkan testler sonda heyecandan hemen duşa girdim 10 dk sonra daha da koyulaşmıştı
Sabah da hemen kan vermeye gittim sonucumu alamadan işe geçtimsanırım gebeyim eğer test yanlış değilse dua edin sağlıkla hayırlısıyla olsun inşallah
![]()
![]()
Süper hayırlısıyla kucağına al inşallahKan sonucumu telefonla öğrenebildim ya 1520 dedi 1.5-2 haftalık gebesin dediama son adet 1 Haziran 4 haftalık olması gerekmez miydi ay çok heyecanlıyım inşallah hayırlısıyla sağlıklı bi sonuç olur
dua edin nolur
![]()
Yaaa ben de bi hissizliği vardı bilmiyorum hala inanmıyorum yaaaÇooooook sevindim biliyodum aslında tahmin etmiştim![]()
Alırsın inşallah hayırlısıyla değerinde gayet yüksek maşallahYaaa ben de bi hissizliği vardı bilmiyorum hala inanmıyorum yaaasonucumu bi elime alsam bide kalp atışı duyulsa öyle inancam sanırım
![]()
Beyzacımmm çokkk teşekkür ederimmmm bende hala inanamıyorummmm inan kiii içim kıpır kıpır ama sonucu ve kalp atışını duymadan inanmayacağım gibiSüper hayırlısıyla kucağına al inşallahBende 3 senelik evliyim 1,5 senedir istiyorum hiçbir problem olmadığı halde olmuyor.. vardır bi zamanı diyorum bakalım.. senden dua istiyorum direk ismen hemde ismim Beyza
![]()
1 Haziran Dan bu zamana 4 haftalık olması gerekmez miydiAlırsın inşallah hayırlısıyla değerinde gayet yüksek maşallah![]()
Ahhhhh çok çok mutlu oldum ya çok şükür bnde tahmin ettim bnm gibi oldunuz çünküKan sonucumu telefonla öğrenebildim ya 1520 dedi 1.5-2 haftalık gebesin dediama son adet 1 Haziran 4 haftalık olması gerekmez miydi ay çok heyecanlıyım inşallah hayırlısıyla sağlıklı bi sonuç olur
dua edin nolur
![]()
Yaaaa çookkk teşekkür ederimmm çookkk sağolunnAhhhhh çok çok mutlu oldum ya çok şükür bnde tahmin ettim bnm gibi oldunuz çünküsağlıkla kucağınıza alın hayırlı uğurlu olsun
Döngü kaç gün de 26 da bile çıkıyor seninAyrıca bide dün silinti bugün yine böyle anlamadım gitti 16-17 23-24-26 çift çizgi ama dün silikti bakın
Saat kaçta yapıyorsun sabah 8 akşam 8 arası yapılmalıYaaa ne güzel duygudur tatmışsınız
Rabbim benle birlikte isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah
Bende beklemek istiyorum biraz daha bakalım
Şimdi yine ovulasyon yaptım yine pik ama c de görünüyor sonuçta siz de C çok silikti
Adet döngüm 31 günde birDöngü kaç gün de 26 da bile çıkıyor senin
Test üzerinde 11 e kadar diyorduSaat kaçta yapıyorsun sabah 8 akşam 8 arası yapılmalı