Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testime bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Acaba bir yeni konu daha mı açsam herkes görüyor mudur sürekli bu konuyu başka yorumlayanlar da girer olur mu

Ne yaptınız? Sonuç belli oldu mu bugün sabah test yapacaktınız??
Yaaaa sabah test yaptım kızlaaarrrr doğru mudur
İlk 3 dk da soluk çıkan testler sonda heyecandan hemen duşa girdim 10 dk sonra daha da koyulaşmıştı
Sabah da hemen kan vermeye gittim sonucumu alamadan işe geçtim 😍😍 sanırım gebeyim eğer test yanlış değilse dua edin sağlıkla hayırlısıyla olsun inşallah 🙏🏽 🌸

Eklentiler

• 578EA2E9-8C55-4B38-8120-20BB580F0AAA.webp
    578EA2E9-8C55-4B38-8120-20BB580F0AAA.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 26
  • FBC29802-BBDC-422D-BBBC-072F22E94E4D.webp
    FBC29802-BBDC-422D-BBBC-072F22E94E4D.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 31
  • 705078AB-C391-4379-BD92-D4765503FDE8.webp
    705078AB-C391-4379-BD92-D4765503FDE8.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 22
Kan sonucumu telefonla öğrenebildim ya 1520 dedi 1.5-2 haftalık gebesin dedi 😍 ama son adet 1 Haziran 4 haftalık olması gerekmez miydi ay çok heyecanlıyım inşallah hayırlısıyla sağlıklı bi sonuç olur 🙏🏽🥰 dua edin nolur 🌸

Yaaaa sabah test yaptım kızlaaarrrr doğru mudur
İlk 3 dk da soluk çıkan testler sonda heyecandan hemen duşa girdim 10 dk sonra daha da koyulaşmıştı
Sabah da hemen kan vermeye gittim sonucumu alamadan işe geçtim 😍😍 sanırım gebeyim eğer test yanlış değilse dua edin sağlıkla hayırlısıyla olsun inşallah 🙏🏽 🌸
Çooooook sevindim biliyodum aslında tahmin etmiştim🥰🥰

Kan sonucumu telefonla öğrenebildim ya 1520 dedi 1.5-2 haftalık gebesin dedi 😍 ama son adet 1 Haziran 4 haftalık olması gerekmez miydi ay çok heyecanlıyım inşallah hayırlısıyla sağlıklı bi sonuç olur 🙏🏽🥰 dua edin nolur 🌸
Süper hayırlısıyla kucağına al inşallah😍 Bende 3 senelik evliyim 1,5 senedir istiyorum hiçbir problem olmadığı halde olmuyor.. vardır bi zamanı diyorum bakalım.. senden dua istiyorum direk ismen hemde ismim Beyza 😄

Süper hayırlısıyla kucağına al inşallah😍 Bende 3 senelik evliyim 1,5 senedir istiyorum hiçbir problem olmadığı halde olmuyor.. vardır bi zamanı diyorum bakalım.. senden dua istiyorum direk ismen hemde ismim Beyza 😄
Beyzacımmm çokkk teşekkür ederimmmm bende hala inanamıyorummmm inan kiii içim kıpır kıpır ama sonucu ve kalp atışını duymadan inanmayacağım gibi 🙏🏽
rabbim en kısa zamanda nasip etsin sana da inşallah isminle dua ediyor olacağım canım benim sende dua et hayırlısıyla hayırlı sonuçlara ulaşalım her yeni gün inşallah 🙏🏽
Şimdi yapmam gereken daha yüksek değere ulaşıp kalp atışını duymak sanırım
Sonucum anormal değildir dimi 1520 oluşu..
1 Haziran son adetim

Ahhhhh çok çok mutlu oldum ya çok şükür bnde tahmin ettim bnm gibi oldunuz çünkü🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥰😘sağlıkla kucağınıza alın hayırlı uğurlu olsun

Yaaa ne güzel duygudur tatmışsınız
Rabbim benle birlikte isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah 🙏🏽
Bende beklemek istiyorum biraz daha bakalım
Şimdi yine ovulasyon yaptım yine pik ama c de görünüyor sonuçta siz de C çok silikti
Saat kaçta yapıyorsun sabah 8 akşam 8 arası yapılmalı

Back
X